MEDIA

MasterChef 2023: Μικρή νίκη για Μπέη – Το Twitter «δίκασε» την απαράδεκτη συμπεριφορά του Τράκα

MasterChef 2023: Μικρή νίκη για Μπέη – Το Twitter «δίκασε» την απαράδεκτη συμπεριφορά του Τράκα

Ο τελικός του MasterChef 2023 συνεχίστηκε τη Δευτέρα και… την 3η μέρα τελικού, επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη στους δύο φιναλίστ, Μαρία Μπέη και Νίκο Τράκα.

Συγκεκριμένα, επέστρεψαν ο Αλέξανδρος, η Μαρία Λαζαρίδου, ο Πορφύρης και ο Άγγελος, οι οποίοι, όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, θα χωριστούν σε δύο ομάδες μαζί με τους φιναλίστ.

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

  • H Μαρία Μπέη διάλεξε Άγγελο και Γιώργο Πορφύρη
  • Ο Νίκος Τράκας επέλεξε τον Αλέξανδρο και τη Μαρία Λαζαρίδου.

Στη συνέχεια, από κοινού οι αρχηγοί των ομάδων και φιναλίστ του διαγωνισμού μαγειρικής διάλεξαν τα υλικά τα οποία θα χρησιμοποιήσουν στη δοκιμασία τους.

Το καλύτερο, οι κριτές το άφησαν για το τέλος! Ανακοίνωσαν ότι οι δύο βοηθοί του νικητή φιναλίστ σε αυτή τη δοκιμασία θα λάβουν από 5.000 ευρώ ο καθένας!

Νίκη για την Μπέη και την ομάδα της

Με γενική βαθμολογία 9 στα 10, η Μαρία και η ομάδα της, που αποτελούνταν από τον Άγγελο και τον Πορφύρη κέρδισε τη δοκιμασία και μαζί, 5.000 ευρώ ο καθένας.

Η Μαρία συγκινήθηκε και ευχαρίστησε την ομάδα της, ενώ ο Νίκος Τράκας, ακάθεκτος, συνεχίζει να στοχεύει στην κατάκτηση του φετινού τίτλου του ΜasterChef και του μεγάλου χρηματικού επάθλου.

Ωστόσο, οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Τράκας στην κάμερα αλλά και το αλαζονικό ύφος που έβγαλε, εξόργισε τους τηλεθεατές του διαγωνισμού μαγειρικής, με το twitter να παίρνει «φωτιά»...