MEDIA

MasterChef: Οι τρεις κριτές μιλούν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

MasterChef: Οι τρεις κριτές μιλούν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Τι δήλωσαν οι τρεις κριτές του «MasterChef» λίγο πριν το μεγάλο τελικό.

Έφτασε ο μεγάλος τελικός του MasterChef με φιναλίστ τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα. Οι δύο παίκτες διεκδικούν τη νίκη και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο του διαγωνισμού.

Λίγες ώρες πριν από τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής, οι τρεις κριτές, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@Star».

«Ο καλύτερος θα κερδίσει. Και τα δύο παιδιά έχουν κάνει μεγάλη διαδρομή» δήλωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να προσθέτει: «Έχουν εξελιχθεί μέσα από τον διαγωνισμό».

«Έχουν εξελιχθεί και σίγουρα θα είναι έκπληξη ποιος θα το πάρει. Οι βαθμολογίες είναι σφραγισμένες, μόνο μία είναι γνωστή, τις άλλες ούτε εμείς δεν τις ξέρουμε», είπε με τη σειρά του ο Πάνος Ιωαννίδης.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε κάποιος παίκτης που περίμεναν ότι θα φτάσει τελικό αλλά δεν τα κατάφερε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε: «Από τους καλύτερους μάγειρες οι οποίοι έχουν περάσει από τον διαγωνισμό ήταν ο Ηλίας, τον είχαμε για τελικό, αλλά αυτό είναι το ωραίο του παιχνιδιού, είναι πολλές οι δοκιμασίες, πρέπει να είσαι συνεχώς αφοσιωμένος θέλει και λίγο τύχη για να φτάσεις στο τέλος».

«Δεν χαλαρώσαμε, αλλά περάσαμε σίγουρα πάρα πολύ ωραία», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για την εμπειρία στην Κρήτη.

«Πάμε για την όγδοη σεζόν! Βοηθάει και η παραγωγή να περνάμε πάντα ωραία, πάντα μας βοηθάει. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.