MEDIA

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ένας θάνατος βυθίζει τους πάντες σε θλίψη

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ένας θάνατος βυθίζει τους πάντες σε θλίψη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA θα είναι πολλές τις επόμενες εβδομάδες

Το «Μαύρο Ρόδο» αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, αλλά στις 9 Ιουλίου θα αποχαιρετίσει το κοινό. Μέχρι τότε, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Ο Πέτρος μαθαίνει από την Αλεξία ότι ο Βίκος είναι το βιολογικό παιδί της Φιλαρέτης. H Αυξεντία περνάει τις τελευταίες της στιγμές στο μοναστήρι, μετανιωμένη, και ζητάει από την Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι. Ο Καστρινός, μετά την είδηση ότι ο Βίκος τελικά ζει, δίνει τα χέρια με τη Ζαμάνου και της υπόσχεται ότι θα της φέρει τον Βίκο νεκρό. Ο Φρέντι, όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνον και το δηλητήριο που τον ποτίζει έχει αρχίσει σιγά σιγά να έχει επίδραση στο σώμα του. Ο Καστρινός σωριάζεται μπροστά στα μάτια του Πέτρου.

Το κλίμα είναι πένθιμο στο μοναστήρι, καθώς όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της Αυξεντίας. Η Αλεξία συναντά τη Φιλαρέτη, μα οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να της μιλήσει για τον Βίκο. Ο Καστρινός καταρρέει. Οταν συνέρχεται, αρνείται σθεναρά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα συμπτώματά του, όμως, είναι πλέον πολύ σοβαρά. Ο Βίκος δίνει εντολή στον Φρέντι να προχωρήσει στη θανατηφόρα, τελική, δόση. Η συνάντηση της Τασούλας με τη Γιάννα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα θα κάνει την πρώτη να συνειδητοποιήσει πως ο Σταυρίνος έχει άλλους λόγους να της ζητά να μην τον περιμένει.

Όταν εκείνος το παραδέχεται, η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Μαζί με τον Σαράντο θα απαιτήσουν την αλήθεια και από τη Γιάννα. Θα την παραδεχθεί; Η Ελισάβετ λυγίζει μετά την κηδεία της Αυξεντίας. Σε αυτήν την ευάλωτη κατάσταση τη βρίσκει ο Γεράσιμος και καταφέρνει να την απομακρύνει από το μοναστήρι. Πού θέλει όμως να πάνε; Ο Βίκος, έχοντας μάθει ότι η Αλεξία θέλει να μιλήσει στη Φιλαρέτη για εκείνον, φτάνει στην πύλη της μονής. Είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να μάθει η μητέρα του την αλήθεια.

Ο Γεράσιμος προτείνει στην Ελισάβετ να φύγουν οι δυο τους στο εξωτερικό. Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται διαρκώς. Η κλοπή στο μοναστήρι έχει αναστατώσει τους πάντες.