MEDIA

Εκλογές 2023: Αυτοδύναμο το κόμμα των γιαγιάδων στη... Βουλή

Εκλογές 2023: Αυτοδύναμο το κόμμα των γιαγιάδων στη... Βουλή

Πρωταγωνίστρια γιαγιά από το επικό βίντεο «Giagiades G.R.I.N.T.S» μιλάει για τη νέα καμπάνια! Οι παραγωγοί αποκαλύπτουν την επιτυχία του κόμματος και την αυτοδυναμία στην... τοπική Βουλή

Το καλοκαίρι στον νότο είναι εδώ για 20η χρονιά και έτσι ετοιμάστηκε ένα νέο πρόμο με τις αγαπημένες κρητικές γιαγιάδες να επιστρέφουν. Μετά τη «Μελιτζάνα από αλάνα», ήρθαν οι γιαγιάδες που θέλουν να μπουν στη Βουλή.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί που εμπνεύστηκαν την ιδέα αυτή αποφάσισαν φέτος να φτιάξουν ένα βιντεάκι εμπευσμένο από την επικαιρότητα και έτσι βασίστηκαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου και της 25ης Ιουνίου.

Μία από τις πρωταγωνίστριες μιλώντας στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» η κα. Βαγγελιώ αποκάλυψε ότι είναι η 7η φορά που συμμετέχει σε τέτοιο βίντεο και με χιούμορ ανέφερε ότι μπορεί να κοιτάει στην κάμερα από όλα της τα προφίλ.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί με τη σειρά τους ανέφεραν τις δυσκολίες που υπάρχουν για να δημιουργηθεί ένα τέτοιο πρόμο βίντεο ενώ από την άλλη με χιούμορ δήλωσαν ότι πάει καλά η εκλογική διαδικασία στην τοπική κοινωνία.

«Εμείς να ξέρεις είμαστε πολύ ψηλά σε αυτά που δίνουν τα exit poll. Μπαίνουμε στην τοπική βουλή», είπε με χιούμορ ο ραδιοφωνικός παραγωγός.