MEDIA

Τα πάνω και τα κάτω της τηλεθέασης – Ποιοι «σαρώνουν» και ποιοι δυσκολεύονται στη βραδινή ζώνη

Τα πάνω και τα κάτω της τηλεθέασης – Ποιοι «σαρώνουν» και ποιοι δυσκολεύονται στη βραδινή ζώνη
Newsbomb archive.

Μέχρι την εκπνοή της χρονιάς, η τηλεθέαση θα απασχολεί…

Αυτή η τηλεοπτική χρονιά είχε τα πάντα, αλλά κυρίως σκληρό ανταγωνισμό. Μέχρι και σήμερα, που εκπομπές και σειρές αποχαιρετούν σιγά – σιγά, οι τηλεθεατές αποδεικνύονται απαιτητικοί και κανείς στην αρένα της TV δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες (29/06), ο «Σασμός» έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του. Η δραματική σειρά του ALPHA σημείωσε 22,7% στο σύνολο και 19,1% στο δυναμικό κοινό συνεχίζοντας τη «σαρωτική» του πορεία. Η συγκεκριμένη παραγωγή θα αποχαιρετίσει το κοινό σε δύο εβδομάδες και η αγωνία κορυφώνεται.

Την ίδια ώρα, «Η Γη της Ελιάς» του MEGA «άγγιξε» 25,5% στο σύνολο και 18,2% στο δυναμικό κοινό κερδίζοντας την πολυπόθητη πρωτιά. Το σίριαλ του μεγάλου καναλιού γράφει ιστορία με την επιτυχία του και είναι δεδομένο ότι θα συνεχιστεί του χρόνου.

Παραμένοντας στη μυθοπλασία, η παραγωγή του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» έκανε 15,5% στο σύνολο και 16,3% στο δυναμικό κοινό. Το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, από τις 22:50 έως τις 24:00, κράτησε παρέα στο 19,9% του συνόλου και στο 14,8% των τηλεθεατών 18 – 54. Η σειρά, παρά την απήχηση στον κόσμο, αποφασίστηκε να ολοκληρώσει την πορεία της.

Στη βραδινή ζώνη, χθες, το «Survivor All Star» έκανε 16,1% στο σύνολο και 12,5% στο δυναμικό κοινό. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ εμφανίζεται με ένα σταθερό κοινό που αναμένεται να αυξηθεί όσο φτάνουμε στον τελικό.

Όσον αφορά στους «Προδότες» του ΑΝΤ1 με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, το παιχνίδι έκανε 5% στο σύνολο και 8,8% στους τηλεθεατές 18 – 54.

Σχετικές ειδήσεις