MEDIA

Γιώργος Λιάγκας: Αιχμηρός για την εμφάνιση Μπιμπίλα με παπαγάλους - «Σέβεσαι και κάποιους θεσμούς»

Γιώργος Λιάγκας: Αιχμηρός για την εμφάνιση Μπιμπίλα με παπαγάλους - «Σέβεσαι και κάποιους θεσμούς»
GLOMEX

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε έντονα την εμφάνιση του Σπύρου Μπιμπίλα στην ορκωμοσία της νέας Βουλής και το πουκάμισο με... τα παπαγαλάκια

Η εκπομπή «Το Πρωινό» σχολίαζε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις αλλά και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Η εμφάνιση του Σπύρου Μπιμπίλα με το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια σχολιάστηκε ιδιαίτερα στο πλατό της εκπομπής με τον Γιώργο Λιάγκα να δείχνει τη δυσαρέσκειά του με τη συγκεκριμένη επιλογή.

«Ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως θέλει αλλά μας κάνει εντύπωση ότι υπάρχει και ένα περιβόητο dress code. Κάποια πράγματα είναι εκεί γιατί σέβεσαι και κάποιους θεσμούς. Εγώ δεν θα πω πως θα ντυθεί ο καθένας, ούτε θα πω ότι είναι ασέβεια να ντύνεσαι ουράνιο τόξο ωστόσο όταν μπαίνεις μέσα στη Βουλή καμιά φορά από το να κάνεις την επανάσταση και να σηκώσεις το λάβαρο της διαφορετικότητας ως προς το ντύσιμο, το να πας με παπαγάλους στο πουκάμισο στην μέρα της ορκωμοσίας…. δεν θα του πω ότι θα βάλει αλλά από τη στιγμή που έχει δικαίωμα να βάλει τους παπαγάλους και εμείς εδώ έχουμε δικαίωμα σαν παπαγάλοι να μιλάμε και να το σχολιάζουμε συγνώμη κιόλας δηλαδή...» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Σπύρο Μπιμπίλα.