MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Απόψε το καθηλωτικό τελευταίο επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς: Απόψε το καθηλωτικό τελευταίο επεισόδιο

«Η Γη της Ελιάς»: Η σειρά του MEGA ολοκληρώνεται, για φέτος, με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές

Κράτησε συντροφιά όλη τη χρονιά, με τους τηλεθεατές να καθηλώνονται και τα ποσοστά τηλεθέασης να μοιάζουν σαρωτικά. Η μεγάλη επιτυχία του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», ρίχνει απόψε αυλαία με ένα επεισόδιο γεμάτο σασπένς.

Ο Ισίδωρος καλεί τον Στάθη και του ζητάει συγγνώμη για την αρνητική στάση που κρατούσε απέναντί του τόσο καιρό. Η Αθηνά τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά, προκαλώντας την ανησυχία της. Ετσι, αποφασίζει να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Οταν φτάνει εκεί, καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε.

Ο Ορέστης και η Δήμητρα κάνουν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα. Η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο άντρας, που της έκλεψε την καρδιά, έχει την καρδιά του Κίμωνα. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοιμάζει «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή. Ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του. Παράλληλα, εκτυλίσσεται η ληστεία στη χρηματαποστολή, η οποία, τελικά, μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία. Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτήν την περιπέτεια; Στο τρέιλερ βλέπουμε να εισβάλλουν στη δεξίωση άντρες με κουκούλες και να εκτυλίσσεται πανικός.

Στο ίδιο βίντεο, ακούμε την Ασπασία να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει «δεν πρέπει η μικρή να μάθει ότι είναι αδέρφια». Όμως η Ειρήνη την ακούει και σύντομα θα μάθε το μεγάλο μυστικό, ότι είναι αδέρφια με τον Φίλιππο.

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε και τη Βασιλική να κινδυνεύει. Βουτά στη θάλασσα από τη βάρκα που κάνουν βόλτα, μπλέκεται στη μηχανή και δεν μπορούν να την εντοπίσουν. Ο Στάθης θα βουτήξει αμέσως για να σώσει το παιδί του… Θα τα καταφέρει;