MEDIA

Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμά της μετά την αποχώρηση από το OPEN  

Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμά της μετά την αποχώρηση από το OPEN   

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε τη δική της ανάρτηση στο Instagram

«Τα τρέιλερ μας ήταν η παιδική μας χαρά!!! Περνούσαμε υπέροχα, κάναμε ότι τρέλα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρέλα συναντά, συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου… Τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό! 2 αξέχαστα χρόνια, παρά πολλά τρέιλερ παρά πολλά ευτράπελα!!! Ήταν η χαλάρωση μας, η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι’ αυτές τις μοναδικές, αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια», έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα «ταγκάροντας» όλους τους πρώην συνεργάτες της.

Οι επαφές και οι ατελείωτες συζητήσεις-συναντήσεις της Μπέττυς Μαγγίρα με τη νέα ψυχαγωγική διοίκηση του OPEN δεν απέφεραν καρπούς. Η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του καναλιού «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», την ερχόμενη χρονιά, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Η είδηση έγινε γνωστή από χθες και έχει απασχολήσει πολύ.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μέσα από το «Πρωινό Μας», την Τετάρτη, έκανε γνωστή την είδηση αναφέροντας ότι οικονομικές λεπτομέρειες και αλλαγές στους όρους του συμβολαίου οδήγησαν στην απόφαση της Μπέττυς να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον σταθμό. Υπήρχαν συγκεκριμένα 3-4 σημεία διαφωνίας, ενώ η δημοσιογράφος τόνισε ότι στελέχη θέλησαν να μπει ρήτρα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, υπήρξαν και διαφωνίες στο κομμάτι των προσώπων που θα βρίσκονταν μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Έτσι, εδώ και λίγα 24ώρα, η Μπέττυ Μαγγίρα είναι τηλεοπτικά ελεύθερη να αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη ενώ τα στελέχη του OPEN πρέπει να σκεφτούν ποια θα είναι η αντικαταστάτρια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της νέας σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα είχε δεχτεί έντονη πολιορκία από τον ΑΝΤ1, για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, οπότε ίσως να έχει ήδη έτοιμο το επόμενο βήμα της.