MEDIA

Μαύρο Ρόδο: «Σπάραξε» το Twitter με την αυτοκτονία του Γεράσιμου

Μαύρο Ρόδο: «Σπάραξε» το Twitter με την αυτοκτονία του Γεράσιμου

Μαύρο Ρόδο: Η αυτοκτονία του Γεράσιμου καθήλωσε το Twitter, με την τραγική φιγούρα της μητέρας του, Ευτυχίας, να βλέπει το άψυχο σώμα του γιου της. Ξεσπά σε ουρλιαχτά και κλάματα.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» ήταν ευχάριστο για τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Η τύχη του Γεράσιμου όμως, δεν ήταν η ίδια καθώς αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Βλέποντας ότι είναι μάταιο να ελπίζει ότι μπορεί να κερδίσει την καρδιά της Ελισάβετ και αφού απέτυχε να την πείσει να φύγουν μαζί αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η Ελισάβετ μαζί με τις υπόλοιπες μοναχές, αντικρίζουν τον Γεράσιμο νεκρό, κρεμασμένο με θηλιά στο λαιμό. Ξεσπούν σε φωνές και η Ελισάβετ καταρρέει.

Ακολούθησε η σκηνή που καθήλωσε το Twitter, με την τραγική φιγούρα της μητέρας του, Ευτυχίας, να βλέπει το άψυχο σώμα του γιου της. Ξεσπά σε ουρλιαχτά και κλάματα.

«Βγες έξω, έλα στη μάνα σου παιδί μου» φωνάζει στη σκηνή της τραγωδίας, με το κοινό να αποθεώνει την Ελένη Καρακάση, που υποδύεται την Ευτυχία, για την ερμηνεία της.

«Mας διέλυσε η Καρακαση απόψε», «Δεν υπάρχει ρε η γυναίκα», «Φοβερή» γράφουν, μεταξύ άλλων για την ηθοποιό.

Δείτε μερικά από τα Twitter: