MEDIA

Μαύρο Ρόδο: Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στο τελευταίο επεισόδιο

Μαύρο Ρόδο: Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στο τελευταίο επεισόδιο

Το «Μαύρο Ρόδο» αποχαιρέτησε το κοινό το βράδυ της Πέμπτης (06/07)

Θεωρήθηκε μία από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς, κράτησε συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA με καθηλωτικά επεισόδια και χθες αποχαιρέτησε. Το «Μαύρο Ρόδο» ολοκλήρωσε την πορεία του με σκηνές που συγκίνησαν, όπως τον γάμο της Ελισάβετ και του Πέτρου, αλλά και την αυτοκτονία του Γεράσιμου.

Το κοινό χάρισε υψηλά ποσοστά, με τους πίνακες της Nielsen να καταγράφουν 20,7% στο σύνολο και 16,3% στους τηλεθεατές 18-54.

Την ίδια ώρα, ο «Σασμός» του ALPHA άγγιξε 26,5% στο σύνολο και 21,7% στο δυναμικό κοινό. Η παραγωγή μυθοπλασίας είναι η μοναδική που ακόμη δεν έχει τελειώσει, μαζί με το «Αυτή η νύχτα μένει». Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνονται με την πρώτη να ανανεώνει το ραντεβού της για του χρόνου.

Χθες, το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» σημείωσε 14% στο σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό. Οι «Προδότες», που τελειώνουν απόψε, έκαναν χθες μόλις 5,2% στο σύνολο και 9,2% στο δυναμικό κοινό. Το «First Dates» του STAR, που ανεβαίνει συνεχώς, κράτησε παρέα στο 11,9% το συνόλου και στο 15,8% του δυναμικού κοινού.

Να σημειωθεί ότι, τις επόμενες εβδομάδες, η prime time αλλάζει τελείως ύφος. Στο MEGA, η θρυλική ταινιοθήκη έχει ξανά την τιμητική της. Από την ερχόμενη εβδομάδα, τη «Γη της Ελιάς» θα αντικαταστήσουν οι «Ευτυχισμένοι Μαζί», το «Παρά Πέντε» αλλά και το «Πενήντα Πενήντα». Ο ΣΚΑΪ ποντάρει σε ξένες ταινίες, αλλά και στην αστυνομική σειρά «Hawaii 5-0», μετά το τέλος του «Survivor». Βράδια καλοκαιριού, στον ΑΝΤ1, σημαίνουν ξένες ταινίες για όλη την οικογένεια και επαναλήψεις σειρών που αγαπήθηκαν κυρίως από τον ΑΝΤ1+. Το OPEN θα επενδύσει σε ξένες ταινίες, αλλά και σειρές όπως το «Privates eyes» και το «Narcos». Με μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, θα δούμε ποιο από τα κανάλια θα κερδίσει το στοίχημα της καλοκαιρινής συντροφιάς.