MEDIA

Survivor All Star Τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις Κατσούλη – Μπάρτζη και το άγχος της Μαριαλένας

Survivor All Star Τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις Κατσούλη – Μπάρτζη και το άγχος της Μαριαλένας

Ο τελικός του Survivor All Star ξεκίνησε και οι δύο φιναλίστ μίλησαν για τα συναισθήματά τους 

Στις 21.00, το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τηλεθεατές και παρευρισκομένους στο Άλσος Βεΐκου για τον μεγάλο τελικό του «Survivor All Star». «Καλώς ήρθατε στον τελευταίο στίβο μάχης της χρονιάς. Πάμε να τον ζήσουμε», είπε για να συνεχίσει: «Απόψε ολοκληρώνεται μία μεγάλη πορεία. Έχουμε τους δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν την κούπα του Survivor και 100.00 ευρώ».

Στη συνέχεια, υποδέχτηκε τους Σάκη Κατσούλη και Νίκο Μπάρτζη με το κοινό να χειροκροτά και να φωνάζει συνθήματα. Παράλληλα, οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και ο Λιανός ζήτησε από τους δύο πρωταγωνιστές να κάνουν πρόβα τζενεράλε και να σηκώσουν το τρόπαιο!

«Ευχαριστούμε τον κόσμο, τους δικούς μας, που βρίσκονται εδώ για εμάς, που μάς στήριξαν. Έντονα συναισθήματα, δεν περιγράφονται… Υπερήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση», δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης.

«Δεν είμαι καλός στα λόγια. Η καρδιά μου τρεμοπαίζει, το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο», είπε με τη σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο λόγος δόθηκε στις οικογένειες με τον πατέρα του Σάκη να λέει: «Αυτό που νιώθω εγώ είναι αυτό που ένιωθα το 2021… Για το παιδί μας έχουμε να δηλώσουμε μόνο υπερήφανοι».

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Σάκης αγκάλιασε την αδερφή του… «Είμαι υπερήφανη και συγκινημένη. Έχουμε επτά χρόνια διαφορά, τον μεγάλωσα, τον ξέρω, είναι αληθινός… Βάζει τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα. Ο Σάκης είναι το τέταρτο παιδί μου. Για εμάς είναι νικητής ήδη», είπε με δάκρυα.

Αγχωμένη εμφανίστηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Είμαι αγχωμένη απόψε. Νιώθω τον παλμό του Σάκη, ξέρω πώς νιώθει. Και οι δύο αξίζουν, για εμένα ο Σάκης θέλω να είναι ο νικητής για πολλούς λόγους. Είναι πρότυπο, χειρίστηκε την κάθε κατάσταση με αξιοπρέπεια, ταπεινότητα», δήλωσε.

Όσον αφορά στους γονείς του Νίκου Μπάρτζη, ο μπαμπάς του ανέφερε: «Θα ευχηθώ και στα δύο παιδιά καλή επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, την παραγωγή… Ας το πάρει ο καλύτερος». Η μητέρα και ο αδερφός του Νίκου αρκέστηκαν στο να πουν ότι είναι χαρούμενοι.