MEDIA

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Σκληρός απέναντι στον Λιάγκα - «Κουράγιο σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Σκληρός απέναντι στον Λιάγκα - «Κουράγιο σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντάει στον Γιώργο Λιάγκα στέλνωντας... αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εργαζόμενους στο «Πρωινό»

Νέα κόντρα στην ελληνική σόουμπιζ ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, οι οποίοι άλλοτε ήταν φίλοι εκτός από συνάδελφοι.

Μέσα από την εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στις χθεσινές δηλώσεις του παρουσιαστή της πρωινής ζώνης στέλνοντας χαιρετισμούς στους συνεργάτες του και ευχόντας τους καλό κουράγιο.

«Καλημέρα σε όλους τους εργαζομένους και στα παιδιά που πηγαίνουν στις δουλειές τους. Ειδικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου και την πραγματική μου αγάπη σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό. Κουράγιο αδέρφια τι να σας πω. Να είστε καλά Εγώ είμαι εδώ ό,τι θέλετε. Το ξέρετε το τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Τουλάχιστον μας ακούτε για να μπορέσετε να το μεταφέρετε, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το διασκεδάζετε και περνάτε καλά. Δηλαδή δεν ακούτε κάτι που δεν σας αρέσει για να κάνετε αυτήν τη δουλειά» πρόσθεσε στη συνέχεια.