MEDIA

Βασίλης Καρράς: «Μακάρι να είναι όλα ψέματα» - Οι συνεργάτες του μιλούν για την υγεία του

Βασίλης Καρράς: «Μακάρι να είναι όλα ψέματα» - Οι συνεργάτες του μιλούν για την υγεία του

Μάχη για την υγεία του δίνει ο Βασίλης Καρράς. Οι συνεργάτες του εύχονται όλα να είναι ψέμα και να επιστρέψει στη σκηνή ξανά

Στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο Βασίλης Καρράς, σε μονάδα αυξημένης φροντίδας με την οικογένειά του και τους φίλους του να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του.

Ο Ζαφείρης Μελάς και ο Σταύρος Φωτιάδης μίλησαν στο Mega για την κατάστασή του και τη γενναία μάχη που συνεχίζει να δίνει.

Ο Ζαφείρης Μελάς δήλωσε: «ο Θεός να τον έχει καλά, να είναι υγιής, να βγει και να ξανάρθει πάλι κοντά μας. Μίλησα χθες με την γυναίκα του και μου είπε ότι είναι καλά. Είναι ανησυχητικό αλλά δεν ξέρουμε ακόμα, δεν ξέρουμε ακόμα. Θα δούμε. Ο Θεός είναι μεγάλος, δεν ξέρω. Η οικογένεια λέει ότι είναι καλά. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια».

Ο Σταύρος Φωτιάδης ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Όλη την αγωνία που έχει όλος ο κόσμος, την έχω και εγώ. Από μικρό παιδί, όταν ξεκινούσε ο Καρράς, ξεκινούσα και εγώ τότε την καλλιτεχνική μου καριέρα, οπότε έχω πάρα πολλά πράγματα να θυμάμαι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό που συμβαίνει στον Βασίλη».

«Δεν έχω και την δύναμη να πάω να τον δω γιατί ακούω διάφορα, ας πούμε και ότι περνάει δύσκολα. Εγώ θέλω να ευχηθώ περαστικά, να είναι όλα ψέματα, να τον ξαναδούμε στις πίστες γιατί ο Βασίλης Καρράς είναι μια ιστορία μεγάλη στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Έχει διδάξει όλη τη νεολαία, έχει μάθει να τραγουδάει τα τραγούδια του. Κάνει τον αγώνα του και αυτός και οι γιατροί που τον παρακολουθούν. Μακάρι να είναι όλα ψέματα και κάποια στιγμή να τον δούμε να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να πει, «εδώ είμαι ρε, να πούμε». Με την μαγκιά που έχει ο Βασίλης», πρόσθεσε ο φίλος του.

Σχεδόν στα 70 του χρόνια ο Βασίληυς Καρράς δεν φοβάται και παλεύει μέχρι να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει και πάλι σπίτι του.

Οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων που έκανε ο λαϊκός τραγουδιστής στις αρχές της εβδομάδας για να αποφασίσουν αν κι πότε θα του δοθεί εξιτήριο. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στο σπίτι και πιο ενεργά στη δουλειά.

Πολλοί είναι οι θαυμαστές που στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας στον Βασίλη Καρρά εύχοντας του να επιστρέψει δρυμήτερος και υγιής.