MEDIA

My Style Rocks: Χαμός με την Απολλεών και την Γεωργία - «Με συκοφαντείς»

My Style Rocks: Χαμός με την Απολλεών και την Γεωργία - «Με συκοφαντείς»

My Style Rocks: Η Γεωργία επέμενε πως η Απολλεών στα παρασκήνια γκρινιάζει συχνά για τις βαθμολογίες και προκαλεί προβλήματα.

Το απόγευμα της Παρασκευής επικράτησε μεγάλη ένταση στο πλατό του «My Style Rocks» ανάμεσα στην Απολλεών και τη Γεωργία. Η πρώτη τόνισε πως δεν της αρέσουν τα ψέματα, ενώ κατηγόρησε τη Γεωργία πως όσα ανέφερε για την ίδια στο προηγούμενο επεισόδιο είναι ψευδή.

Από την άλλη, η Γεωργία επέμενε πως η Απολλεών στα παρασκήνια γκρινιάζει συχνά για τις βαθμολογίες και προκαλεί προβλήματα.

«Αντιμετωπίζω μια περίεργη κατάσταση και θέλω να είμαι ουδέτερη προς οποιαδήποτε κοπέλα. Θα μιλήσω για την εικόνα κι όχι για οτιδήποτε άλλο. Κάτι που σιχαίνομαι στη ζωή μου είναι το ψέμα. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται», είπε χαρακτηριστικά η Απολλεών.

Ωστόσο, η Γεωργία δεν έκανε πίσω και εξήγησε πως πολλές φορές η Απολλεών την έχει πιάσει για να της πει διάφορα για τους βαθμούς.

Η Απολλεών τότε, απάντησε: «Ποτέ δεν σε έχω πιάσει, γιατί μου είναι αδιάφορο το τι λες έξω. Εδώ μέσα με ενδιαφέρει, έξω δεν με νοιάζει. Λήγει το παιχνίδι. Και μη λες ψέματα».

Η Γεωργία της είπε κλείνοντας: «Δεν λέω ψέματα, εσύ με συκοφαντείς αυτή τη στιγμή».