MEDIA

Χριστούγεννα: Μικρό διάλειμμα για τις σειρές - Πότε επιστρέφουν το 2024

Χριστούγεννα: Μικρό διάλειμμα για τις σειρές - Πότε επιστρέφουν το 2024

Οι αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας κάνουν μια μικρή παύση για τα Χριστούγεννα και θα επανέλθουν το νέο έτος

Το βράδυ της Τετάρτης, «Η Μάγισσα» αποχαιρέτισε το κοινό για το 2023 όπως και το «Ναυάγιο». «Σασμός», «Η Παραλία» και «Η Γη της Ελιάς» θα πουν «αντίο» απόψε, ενώ αύριο θα ολοκληρωθεί και «Ο παράδεισος των κυριών».

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό και με μία άτυπη συμφωνία μεταξύ των καναλιών, τα σίριαλ θα επιστρέψουν με νέα επεισόδια από τις 15 Ιανουαρίου 2024 και μετά.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν οι σειρές της ΕΡΤ1, που θα κάνουν come back στις 8 Ιανουαρίου.

Στο πρώτο επεισόδιο της «Παραλίας», για τη νέα χρονιά, η αποφυλάκιση του Χάρι έχει γεμίσει χαρά την Υπατία, η οποία του εξομολογείται ότι είναι έγκυος. Ωστόσο, η αντίδρασή του στο ευχάριστο αυτό γεγονός δεν είναι αυτή που περίμενε, με αποτέλεσμα η σχέση τους να δοκιμάζεται για ακόμα μία φορά. Επειτα από την πρόσφατη συζήτηση του Λοΐζου και του Καραχάλιου, ο Λοΐζος σπεύδει να ξεκόψει κάθε επαφή με τον Τόμι, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η αποκάλυψη της σχέσης τους θα τον έβαζε σε θανάσιμο κίνδυνο. Παράλληλα η Κερασία αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Γράντο αναφορικά με την πρόσφατη συμπεριφορά του και το κολιέ που βρήκε κρυμμένο στα πράγματά του, καθώς υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά με την Τες.

Στο πρώτο επεισόδιο του «Κάνε ότι κοιμάσαι», αντίστοιχα, ο Σταματάκης προφασίζεται ότι χτύπησε τον Νικόλα για να προστατέψει την Πέρσα από τη βίαιη συμπεριφορά του. Η Πέρσα προκαλεί για μία ακόμα φορά εκνευρισμό και στους δύο, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες. Αυτήν τη φορά, όμως, ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να την απομακρύνει από τη ζωή του. Ο Πέτρος κρύβει από την Υπηρεσία Πληροφοριών ότι ο Λημνιός τον κατάλαβε στην παρακολούθηση που έκανε. Ο Σταματάκης απειλεί τον Βασίλη ότι, αν μιλήσει στην Αστυνομία, θα μιλήσει στον γιο του, που αγνοεί ότι ο Βασίλης είναι ο πραγματικός του πατέρας.