MEDIA

I Love Σου Κου: Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Τζο Κουτσοκώστα

I Love Σου Κου: Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Τζο Κουτσοκώστα
Instagram

Η νεαρή δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Είχε γίνει γνωστό, εδώ και κάποιες ημέρες, ότι το 2024 θα δούμε αλλαγές και προσθήκες στην εκπομπή «I Love Σου Κου» του ΑΝΤ1. Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε επιβεβαιώσει τα παραπάνω on camera, ωστόσο οι εξελίξεις ήταν γρηγορότερες.

Την Τετάρτη, η Τζο Κουτσοκώστα ενημέρωσε τους ανθρώπους της παραγωγής ότι αποχωρεί από το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Η νεαρή κοπέλα είχε τρίμηνη σύμβαση και αποφάσισε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει.

Το πρωί της Πέμπτης, η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN ξεκαθαρίζοντας: «Δεν συνέβη κάτι συγκεκριμένο, απλά ένιωσα ότι δεν μπορώ να ταιριάξω με την ομάδα. Η ομάδα κάπως προχωράει μπροστά, εγώ μένω πιο πίσω, δεν μπορώ να είμαι παραγωγική, δεν μπορώ να συμβάλλω στο σωστό αποτέλεσμα, δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και αποφάσισα να παραιτηθώ».

«Το κομμάτι του gossip με δυσκόλεψε πάρα πολύ, αλλά ήξερα τι πάω να κάνω και τι ρόλος μου έχει ανατεθεί. Αλλά επειδή δεν έχω μάθει από την οικογένειά μου να κριτικάρω τους άλλους και να κουτσομπολεύω, δεν μπορούσα να το κάνω, δεν μου έβγαινε αυθόρμητα», είπε.

Στη συνέχεια, η Τζο μίλησε και στην εκπομπή «Fay’s Time» αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η πρόταση για το «I Love Σου Κου» ήρθε από την παραγωγή και όχι από τη Μπέττυ Μαγγίρα. Στην ίδια συνέντευξη δεν παρέλειψε να πει ότι τής είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κάθε Σαββατοκύριακο περνούσαν άτομα από το πάνελ.

Να σημειωθεί ότι το «I Love Σου Κου» θα επιστρέψει με ζωντανή εκπομπή στις 6 Ιανουαρίου, καθώς για τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη.