MEDIA

H Μάγισσα: Μάρκος και Αντρέι διεκδικούν τη Θεοφανώ, διασταυρώνοντας τα ξίφη τους

H Μάγισσα: Μάρκος και Αντρέι διεκδικούν τη Θεοφανώ, διασταυρώνοντας τα ξίφη τους

Η σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται με δυνατά επεισόδια…

Είναι από τις παραγωγές μυθοπλασίας, που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, ενώ αναμένονται δυνατά επεισόδια. Η σειρά «Η Μάγισσα» έρχεται από Δευτέρα με καταιγιστικές εξελίξεις, που θα ανατρέψουν πολλά.

Η Θεοφανώ μέρα με τη μέρα βλέπει να χάνει από κοντά της και τους λιγοστούς συμμάχους που έχει, ενώ η ξαφνική αποχώρηση του Αντρέι από τον πύργο, αλλά και η ταυτόχρονη απουσία του Μάρκου θα την αναστατώσουν. Ο Μάρκος περιμένει τον Αντρέι για την αποφασισμένη συνάντησή τους, αλλά όταν εκείνος εμφανιστεί τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Ο πύργος των Λασκαραίων θα βαφτεί και πάλι με αίμα...

Η οικογένεια των Λασκαραίων συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις του Κανέλλου. Η Θεοφανώ τρέχει στο πλευρό του, ενώ ο Κανέλλος τής κάνει μια πρόταση που θα την αναστατώσει. Ο Θράσος βρίσκεται μια ανάσα από το να αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό της Σκεύως και του Μισέλ. Ο Αντρέι μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν του. Θα γυρίσει στον πύργο ή θα φύγει οριστικά από τη Μάνη; Η Γερακίνα έχει βάλει σε εφαρμογή το αιματηρό σχέδιό της για να μάθει την αλήθεια για τον Πετρούνη. Η Θεοφανώ ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή της, κυριευμένη και πάλι από τη μητέρα της, Αναχιτ.