MEDIA

Χαμός στο Master Chef: «Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια»

Χαμός στο Master Chef: «Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια»
Glomex

Η δοκιμασία του Mystery Box στο Master Chef εκτός από μαγειρική είχε και αρκετές εντάσεις 

Δευτέρα σήμερα και αυτό για τους διαγωνιζόμενους το Master Chef σημαίνει Mystery Box. Μόνο που αυτή την εβδομάδα, η δοκιμασία προκάλεσε ένταση μεταξύ των παικτών.

Μετά την αποχώρηση της Ρένας, οι 23 παίκτες κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κουτιά με υλικά, το ένα διάφανο και το άλλο... έκπληξη, αφού δεν γνώριζαν εκ των προτέρων το περιεχόμενό του.

Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε αντίπαλα ζευγάρια, προκειμένου να συλλέξουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν από τις μαγειρικές μονομαχίες.

Αφού ο χρόνος της μαγειρικής τελείωσε και ήρθε η ώρα της δοκιμής των πιάτων, όταν η Βιβή βρέθηκε μπροστά στην τριάδα των κριτών, διεκδικώντας τον πόντο απέναντι στον Μπάμπη, παραπονέθηκε ότι κάποιος από την γκρι μπριγάδα την θεωρεί «εύκολο πόντο» χωρίς όμως, αρχικά να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησε από τον Λευτέρη, αρχηγό της γκρι μπριγάδας να απολογηθεί, με τον παίκτη να σπεύδει να διαψεύσει την Βιβή, την ώρα που ο Κώστας μιλούσε για «δάφνες της Πυθίας». Η Βιβή εκνευρίστηκε με την στάση των παικτών και μάλιστα έχασε και τον πόντο.

Στη συνέχεια και επιστρέφοντας στον πάγκο της, η διαγωνιζόμενη του παιχνιδιού μαγειρικής άκουσε τον συμπαίκτη της να της λέει «μπράβο» ειρωνικά, κάτι που από ό,τι φάνηκε την εκνεύρισε ακόμη περισσότερο.

«Γιατί είναι κότες στους κριτές; Μπροστά μας είναι εριστικοί και στους κριτές είναι χέστες; Ο Κωστάκης, ας πούμε», είπε η 27χρονη αμέσως μετά.

«Μου είπε "μπράβο Βιβή" και γέλαγε. Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια…», πρόσθεσε εκνευρισμένη η παίκτρια του Master Chef.