MEDIA

MasterChef 2024: Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν άντεξε και έφτυσε το φαγητό - Tι συνέβη

MasterChef 2024: Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν άντεξε και έφτυσε το φαγητό - Tι συνέβη

Το πιάτο που έφτυσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο MasterChef

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 2024 προβλήθηκε η καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box, η οποία απαιτούσε από τους διαγωνιζόμενους να δημιουργήσουν ξεχωριστά πιάτα.

«Cuccina povera» είναι το θέμα της εβδομάδας, δηλαδή η ταπεινή κουζίνα με απλά υλικά, και οι 21 επίδοξοι νέοι και νέες MasterChef της Ελλάδας θα πρέπει να διαχειριστούν ταπεινά υλικά σε όλες τις μαγειρικές δοκιμασίες, που τους περιμένουν.

Μπορεί οι δύο ομάδες να έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές και να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ωστόσο δεν πήγαν όλα κατ’ευχήν.

Δεν έλειψαν μάλιστα και τα σχόλια των παικτών για τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν από τους δύο αρχηγούς, με στόχο τα εύκολα ματσαρίσματα.

Άνχελ και Σταμάτης έμελλε να διασταυρώσουν για ακόμη μία φορά τα ξίφη τους στο MasterChef, αφού ήρθαν αντιμέτωποι μαγειρικά για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Ο πρώτος στάθηκε μπροστά στους κριτές ετοιμάζοντας κροκέτες κοτόπουλο, κρέμα από μανούρι, σέσκουλο και αντζούγια, σαλάτα από μαυρομάτικα φασόλια και σάλτσα από ροβίτσα.

Από την πλευρά του ο Σταμάτης σέρβιρε κοκκινιστή μπαλοτίνα κοτόπουλο, σαλάτα με φασόλια και σέσκουλα, με μους από μανούρι και κόκκινο ξύδι. Ωστόσο, κατά τη δοκιμή των πιάτων, ο Σωτήρης Κοντιζάς φαίνεται πως δεν άντεξε τη γεύση ενός από τα δύο και αναγκάστηκε να φτύσει το φαγητό σε μία χαρτοπετσέτα.

Πιο συγκεκριμένα, τα μαυρομάτικα φασόλια του Άνχελ δεν ήταν βρασμένα σωστά και αυτή η τεχνική αδυναμία στο πιάτο του ήταν και ο λόγος που του στέρησε τον πόντο στη δοκιμασία του MasterChef.

«Στο τέλος επιβεβαιώθηκα ότι τα μαυρομάτικα δεν είχαν βράσει τόσο καλά και τελικά δεν πέρασαν», παραδέχθηκε ο Άνχελ μετά το τέλος της δοκιμασίας στο αποψινό MasterChef, με τη Γκρι μπριγάδα να κερδίζει.