MEDIA

Survivor 2024: «Δράματα» στην κόκκινη ομάδα – Αποχώρησε καταρρακωμένη η Έλενα

Survivor 2024: «Δράματα» στην κόκκινη ομάδα – Αποχώρησε καταρρακωμένη η Έλενα

Survivor: Την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη από την κόκκινη ομάδα παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Το χθεσινό επεισόδιο (28/2) του Survivor ξεκίνησε με σπόντες από την Ασημίνα Χατζηανδρέου για την αντίπαλη ομάδα.

«Για άλλη μία φορά το κεντρικό θέμα ήμουν εγώ, δεν θα ήθελα να είναι έτσι. Αναφέρθηκαν πολλά στο συμβούλιο. Έχουμε τραυματισμούς και νέες προσθήκες, πατάς πάνω στις δυσκολίες του άλλου. Μου φαίνεται γελοίο να τους βλέπω να γελάνε», ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Είμαι αυθόρμητη και το πληρώνω. Χαίρομαι που η ομάδα μου με στήριξε χθες. Ήταν κακό προς το πρόσωπο μας να δεχτούμε όλη αυτή την ειρωνεία. Η κόκκινη ομάδα έχει πολλά "βαρίδια" ακόμα, οι μπλε όταν δεν θα κερδίζουν θα αρχίσουν να αποδεκατίζονται», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά έκανε παράπονά για την αντίπαλη ομάδα, εξηγώντας ότι οι παίκτες της δεν τους σέβονται.

«Το χθεσινό συμβούλιο για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι υπάρχει παιδική σκέψη στο μυαλό της μπλε ομάδας, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε ανθρώπινο επίπεδο ή σε έναν άνθρωπο που τον βλέπουν ότι είναι χτυπημένος και δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Μάλλον αυτό τους ιντριγκάρει, το να χρησιμοποιήσουν έναν άνθρωπο, να τον ρίξουν κι άλλο, να τον κάνουν να αισθανθεί χειρότερο. Νομίζω ότι όποτε καταλαβαίνουν ότι δεν είσαι καλά, είναι σαν να το βλέπουν σαν πλεονέκτημα για αυτούς για να σε αποδυναμώσουν κι άλλο προσωπικά και κατ' επέκταση, συνολικά», είπε.

«Έχω κουραστεί με την εμπάθεια της Δαλάκα απέναντί μου, δεν με γουστάρει»

Για την Κατερίνα Δαλάκα και την εμπάθεια που νιώθει της δείχνει μίλησε η Χρύσα. Η παίκτρια των Μαχητών μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και εξήγησε πως περίμενε την υποψηφιότητά της προς αποχώρηση.

«Στο χθεσινό συμβούλιο ήμουν 100% σίγουρη ότι θα με ψηφίσει η Κατερίνα και όχι για αγωνιστικά κριτήρια. Δεν στέκει για αγωνιστικά κριτήρια, γιατί αυτή την εβδομάδα είχα έξι στα επτά, οπότε σαν επιχείρημα είχε αυτό που είχα πει κι εγώ για την προπόνηση», είπε.

«Πραγματικά, το έκανε, επειδή δεν με γουστάρει. Ήταν τελείως για προσωπικούς λόγους, πραγματικά. Φαίνεται ότι την ενοχλεί, φαίνεται ότι την πειράζει, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τουλάχιστον από εκεί που με είχε ως αδύναμη παίκτρια και σίγουρο πόντο, μάλλον με έχει πια περισσότερο υπολογίσιμη. Οπότε, αφενός χαίρομαι, αφετέρου έχω ήδη κουραστεί», ανέφερε.

Τέλος, κατέληξε: «Έχω κουραστεί με την εμπάθειά της απέναντί μου. Πραγματικά με έχει κουράσει, δηλαδή όχι απλά εμμονικός γκόμενος... άλλο level. Άρρωστο».

Νέα νίκη για τους Κόκκινους σε αγώνισμα επάθλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι κόκκινοι πήραν τη νίκη κερδίζοντας το έπαθλο επικοινωνίας καθώς η Μαρία κέρδισε την Aira και έκανε το 10 -7.

Οι Μπλε απογοητεύτηκαν που έχασαν και δεν κατάφεραν για μία ακόμα φορά να λάβουν ένα μήνυμα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Στη συνέχεια, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, συγκεντρώθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και είδαν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αποχώρηση με συγκίνηση

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο σημαντικότερος αγώνας της εβδομάδας που δεν ήταν άλλος από τον αγώνα αποχώρησης από το Survivor.

Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα, Έλενα Αμανατίδου και Χρύσα Χατζηγεωργίου, έδωσαν τα πάντα για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Στα πρώτα αγωνίσματα, νικήτριες αναδείχθηκαν οι Κατερίνα Δαλάκα και Μαρία Αντωνά, με αποτέλεσμα, η Έλενα Αμανατίδου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Με σκορ 4-2, παρέμεινε στο παιχνίδι η Χρύσα Χατζηγεωργίου με αποτέλεσμα η Έλενα Αμανατίδου να καταρρεύσει ψυχολογικά.

«Πραγματικά ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα πολύ να το ζήσω. Καλή ανάμνηση μου αφήνει αλλά θα μου μείνει σαν να μην εκπλήρωσα τον στόχο που ήθελα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα» είπε, μεταξύ άλλων, η πρώην -πλέον- παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Λίγο πριν την αποχώρηση της Έλενας, ο Γιώργος Γκιουλέκας, υπέδειξε σαν υπεύθυνους για αυτήν την εξέλιξη, τους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

«Πολύς κόσμος θα ήθελε να είναι εδώ», είπε η Έλενα Αμανατίδου, και αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι.