MEDIA

MasterChef 2024: Δεν άντεξε την πίεση και έβαλε τα κλάματα ο Γιάννης

MasterChef 2024: Δεν άντεξε την πίεση και έβαλε τα κλάματα ο Γιάννης

Ιδιαίτερα απαιτητικό έχει αποδειχθεί το Masterchef 2024

Εξαιρετικά απαιτητικό έχει αποδειχθεί το Masterchef 2024 και όσο πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία, οι κριτές θα είναι όλο και πιο αυστηροί με τους διαγωνιζόμενους. Οι παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας συνάντησαν τους τρεις κριτές για να κουβεντιάσουν όλα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία ομαδική δοκιμασία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Πάνο Ιωάννιδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο Γιάννης δεν έκρυψε την προσωπική του φοβία έπειτα και από την καθαίρεση του πρώην αρχηγού της αντίπαλης ομάδας.

Έτσι, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους και δεν επέμεινε στις δικές του σκέψεις στη νέα αυτή ομαδική δοκιμασία του MasterChef, ο Γιάννης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συναισθηματική του φόρτιση τόσο στο πλατό όσο και στα παρασκήνια.

«Η μαγειρική για μένα είναι όλη μου η ζωή, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν ξυπνάω και το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι πριν να κοιμηθώ» εξομολογήθηκε, με μάτια δακρυσμένα, ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας στην κάμερα του MasterChef.

«Το συμβούλιο ξεκίνησε λάθος και νομίζω πως, αν δεν φτιάξει κάτι που είναι λάθος, συνεχίζει λάθος. Υπήρχε οχλαγωγία, δεν είχε αρχή – μέση – τέλος η κουβέντα και δεν υπήρχε συνοχή μεταξύ μας» εξήγησε, σε άλλο σημείο, ο παίκτης του MasterChef στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Πέμπτης στο STAR.

«Από τον εαυτό σου είσαι ευχαριστημένος από την χθεσινή ομαδική;» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, στο συμβούλιου του MasterChef, για να απαντήσει ο Γιάννης με σαφήνεια πως «όχι, σεφ. Από την μπριγάδα μου, όμως, αισθάνομαι πως είμαι γιατί έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν».