MEDIA

Γιώργος Λιάγκας σε Δημήτρη Παπανώτα: «Αποθεώνες τον Κασσελάκη και τώρα κάνεις κριτική»

Γιώργος Λιάγκας

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη στάση που κρατά τώρα ο Δημήτρης Παπανώτας απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη 

Στον Δημήτρη Παπανώτα και στην κριτική που κάνει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Παπανώτας μιλούσε υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη μέχρι πριν τον ακυρώσει ο ίδιος από τις ευρωεκλογές και τώρα μιλά αρνητικά για εκείνον.

«Και βλέπω και τον φίλο μου τον Παπανώτα το πρωί, που απαγορεύεται να αναπαράξουμε αυτά που ανεβάζει, αλλά ξαφνικά τώρα ο Δημήτρης που τον έβγαλε πρακτικά εκτός ο Κασσελάκης -δεν κρίνω αν τον έβγαλε δικαίως ή αδίκως- , όψιμα αντιλήφθηκε μέσα σε 20 ημέρες ότι είναι λίγος ο Κασσελάκης… Μέχρι πριν 20 ημέρες Δημήτρη μου, αγαπημένε μου που σε εκτιμώ, ο Κασσελάκης ήταν θεός επί γης, τον αποθέωνες και τώρα που σε έβγαλε εκτός, βγαίνεις και του κάνεις κριτική και λες ότι πόσο δίκαιο έχει ο Τσίπρας και πόσο κακός ηγέτης είναι ο Κασσελάκης;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στον Δημήτρη Παπανώτα.

Η Φωτεινή Πετρόγιαννη στη συνέχεια σημείωσε: «Μπορεί ο Κασσελάκης να αλλάξει γνώμη για τον Παπανώτα και ο Παπανώτας δεν μπορεί; Μπορεί και παραμπορεί! Γιατί αυτή τη στιγμή τον κρίνει από τον τρόπο που του φέρθηκε και ο τρόπος που τον έδιωξε τον Παπανώτα δεν ήταν ο σωστός. Δεν ήταν ωραίες οι δηλώσεις Παπανώτα αλλά διαφώνησα με τον τρόπο κάθετα».