MEDIA

Πολωνοί δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην Κύπρο

Πολωνοί δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην Κύπρο

Ομάδα Πολωνών δημοσιογράφων φιλοξένησε πρόσφατα ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, με σκοπό την ενημέρωση τους για τα αξιοθέατα της Κύπρου και με απώτερο στόχο την περαιτέρω προβολή του νησιού ως τουριστικού προορισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΤ, το πρόγραμμα φιλοξενίας περιελάμβανε εκδρομές σε διάφορα μέρη της Κύπρου, επισκέψεις σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους όπως και εκδρομή στον Ακάμα. Επιπρόσθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία, λόγω και της καλοκαιρίας της εποχής, να επισκεφθούν διάφορες παραλίες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου και Πάφου και να απολαύσουν την μοναδική ηλιοφάνεια, ενώ δεν δίστασαν να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά του νησιού. Τέλος, το πρόγραμμα περιελάμβανε και επίσκεψη σε κυπριακό χωριό και παρακολούθηση της παρασκευής χαλουμιών αλλά και γευσιγνωσία Κυπριακού κρασιού.

Οι φιλοξενούμενοι του ΚΟΤ έμειναν κατενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία, τις καιρικές συνθήκες και γενικότερα τη συνολική τουριστική εμπειρία που προσφέρει η Κύπρος, σημειώνεται στην ανακοίνωση.