MEDIA

Game of Thrones: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον 4ο κύκλο

Game of Thrones: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον 4ο κύκλο

Λίγες ημέρες απομένουν για το πρώτο επεισόδιο της μεγάλης επιστροφής του «Game of Thrones»

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής και έναν καταιγισμό πληροφοριών, φημών, trailers και teasers (δείτε μερικά από τα βίντεο παρακάτω), η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της σειράς, που σαρώνει στις τηλεοπτικές οθόνες όλου του κόσμου, έρχεται στις 6 Απριλίου (και 48 ώρες μετά στην Ελλάδα).

Τι μας επιφυλάσσει λοιπόν ο τέταρτος κύκλος;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Two Swords» (δηλαδή «Δύο Ξίφη»), θα δούμε τον Tyrion να δέχεται έναν επισκέπτη στο King's Landing. Στο Castle Black, στον Βορρά, ο Jon Snow δε νιώθει πλέον και τόσο ευπρόσδεκτος... Η Daenerys Targaryen, η μητέρα των δράκων, οδηγείται στην Meereen, τη «μητέρα» όλων των πόλεων με σκλάβους. Ενώ, η Arya θα συναντήσει έναν παλιό φίλο...

Μια μικρή σκηνή από το πρώτο επεισόδιο είδε πριν από μερικές μέρες το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές τα αδέρφια Cersei και Jaime Lannister.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα η Cersei καταλογίζει ευθύνες στον Jaime ότι την άφησε μόνη...

Όπως είναι λοιπόν ήδη γνωστό, η τέταρτη σεζόν συνεχίζει από το σημείο στο οποίο μας άφησε η τρίτη, ολοκληρώνοντας δηλαδή τη μεταφορά του τρίτου βιβλίου του George R.R. Martin με τίτλο «Η Καταιγίδα των Σπαθιών».

Πολλοί φανατικοί της σειράς, βασιζόμενοι στα βιβλία, δίνουν την δική τους εκδοχή για το τι θα συμβεί με τον κακό Jamie Lannister στον Νότο, με τις εξελίξεις στον Βορρά μετά τον συνταρακτικό «Κόκκινο Γάμο», με τα τρομακτικά γεγονότα και τους White Walkers πέρα από το τείχος, αλλά και με τις περιπέτειες της Νυχτερινής Φρουράς και του Jon Snow...

Ο δημιουργός της τηλεοπτικής μεταφοράς, David Benioff, έχει αποκαλύψει ότι η συγκεκριμένη σεζόν θα μας παρουσιάσει αρκετούς νέους χαρακτήρες, μια γιγιαντιαία μάχη κι έναν σημαντικό γάμο που θα ανατρέψει τα δεδομένα...

Στο εντυπωσιακό teaser-video διάρκειας σχεδόν 15 λεπτών με τίτλο «Ice and Fire: A Foreshadowing», το HBO μας παρουσίασε πριν από καιρό ορισμένες κομμένες σκηνές, flashbacks και συνεντεύξεις, αλλά και μια πρόγευση από τους νέους χαρακτήρες και τις εξελίξεις που αναμένονται (και δεν αναμένονται) στον τέταρτο κύκλο.

«All men must die», ήταν μια από τις τελευταίες... απειλές από το «Game of Thrones», που μας προειδοποιούσε ότι αυτός ο κύκλος, ο οποίος ξεκινά στις 6 Απριλίου (8 Απριλίου η ελληνική προβολή τους από τα κανάλια novacinema), θα είναι πιο εκρηκτικός και αιματηρός από ποτέ.

Για να σας ανοίξει ακόμα περισσότερο η όρεξη δείτε μερικά από τα βίντεο γύρω από την τέταρτη σεζόν που έχει προβάλει το HBO:

Και όσοι θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας για τα όσα συνέβησαν κατά τον τρίτο κύκλο του «Game of Thrones» δείτε το παρακάτω 25λεπτο «χορταστικό» βίντεο:

«Winter is coming» λοιπόν, πολύ σύντομα και πάλι στις τηλεοράσεις μας!

Διαβάστε επίσης:

Game of Thones: Η σειρά-φαινόμενο επιστρέφει

Δείτε το νέο trailer του Game of Thrones

Game of Thrones: Γίνεται ταινία;

Μαραθώνιος προβολής τρίτου κύκλου «Game of Thrones 4» στα Novacinema

Α. Τ.