MEDIA

Αποκλειστικό: Στα σκαριά νέα εκπομπή με καφέδες...

Αποκλειστικό: Στα σκαριά νέα εκπομπή με καφέδες...

Νέα εκπομπή ετοιμάζει με το Mega, αυτή την φορά με θέμα τον καφέ...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega, θα βγεί στον αέρα μία διαφημιστική εκπομπή, με χορηγό τον καφέ jacobs, όπου ειδικοί του χώρου θα δοκιμάζουν διάφορα είδη καφέ και θα δίνουν την βαθμολογία τους.

Αναλυτικότερα, η τέχνη της παρασκευής του καφέ θέλει γνώσεις και πάθος, αυτό που χαρακτηρίζει τους λεγόμενους baristi. Τρεις επαγγελματίες baristi και εννιά λάτρεις του καφέ καλούνται να συνεργαστούν σε ομάδες των τεσσάρων πάνω σε διάφορες δοκιμασίες στις οποίες θα φανούν οι γνώσεις στην προετοιμασία ενός ροφήματος. Η έμπνευση, η δημιουργία και η σωστή τεχνική είναι αυτά που θα αναδείξουν τελικά το καλύτερο δίδυμο, που θα αποτελείται από έναν επαγγελματία barista και έναν λάτρη του καφέ.

Οι κριτές θα είναι δύο ειδήμονες του καφέ και ένας celebrity, οι οποίοι θα «διδάσκουν», συμβουλεύουν, εκπαιδεύουν και κρίνουν τους υποψήφιους παίκτες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, προκειμένου να αναδείξουν τους νικητές. Από τις δοκιμασίες που θα υποβληθούν οι ομάδες θα προκύψει το πιο ικανό ζευγάρι: ένας λάτρης του καφέ και ο επαγγελματίας barista που τον μύησε στα μυστικά του καφέ που θα κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο καθώς και τον τίτλο του Golden Barista.

Θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 25/4/14 στις 23:30

Ρ. ΚΟΤΣ.

Διαβάστε επίσης

Τα τραγούδια της παρέας βάζουν «φωτιά στο Σαββατόβραδο»