MEDIA

Game of Thrones Season 4: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Game of Thrones Season 4: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Μετά την επική μονομαχία ανάμεσα στον Όμπεριν Μαρτέλ και τον Γκρέγκορ Κλίγκεϊν (το «Βουνό») και την ανακοίνωση της θανατικής καταδίκης στου Τύριον Λάνιστερ από τον πατέρα του, όλοι περιμένουμε ασφαλώς τις εξελίξεις στο Kings Landing

Ωστόσο το επόμενο επεισόδιο, το προτελευταίο της 4 σεζόν, μπορεί να μην μας δώσει τις απαντήσεις που όλοι περιμένουμε με αγωνία!

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες υπάρχουν το 9ο επεισόδιο, με τίτλο «The Watchers of the Wall», θα επικεντρώνεται στη μεγάλη μάχη που θα δώσουν ο Τζον Σνόου και οι άνδρες της Νυχτερινής Φρουράς, στο Μεγάλο Τείχος.

Η μάχη λοιπόν ανάμεσα στα Κοράκια και τους wildlings αναμένεται συγκλονιστική, ενώ για το επεισόδιο επιστρατεύθηκε ο γνωστός σκηνοθέτης του κινηματογράφου Νιλ Μάρσαλ, που είχε σκηνοθετήσει και το επεισόδιο με τη μάχη του Blackwater.

Πολύ πιθανό λοιπόν οι απαντήσεις για το μέλλον του Τύριον να πάρουν μια μικρή παράταση μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 15 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ του 9ου επεισοδίου:

Θυμίζουμε ότι το «Game of Thrones» προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ μέσα από τα κανάλια Novacinema, σε λιγότερο από 48 ώρες μετά την πρεμιέρα των επεισοδίων στην Αμερική.

Διαβάστε επίσης:

Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών για το 8ο επεισόδιο του Game of Thrones (βίντεο)

Game of Thrones Season 4: Γιατί δεν είχε νέο επεισόδιο την Κυριακή;

Όταν οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones… ξεσαλώνουν! (pics)

Αυτή είναι η Ελληνίδα που εμφανίστηκε ολόγυμνη στο Game of Thrones

Game of Thrones: Η στιγμή που όλο το σύμπαν... πανηγύρισε! (video)

Game of Thrones Season 4: Και μετά τον ανατρεπτικό «Μωβ γάμο», τι;