MEDIA

Game of Thrones Season 4: Αυτό το φινάλε θα είναι το καλύτερο που έχετε δει

Game of Thrones Season 4: Αυτό το φινάλε θα είναι το καλύτερο που έχετε δει

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών. Και τα φινάλε του κάθε κύκλου τα θυμόμαστε ασφαλώς όλοι πολύ καλά...

Οι δημιουργοί της σειράς υπόσχονται τώρα ότι το τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου του «Game of Thrones», που θα προβληθεί αυτήν την Κυριακή στις ΗΠΑ, θα είναι το καλύτερο που έχουμε!

Την πρώτη σεζόν, οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς, David Benioff και Dan Weiss, δεν δίστασαν λίγο πριν το φινάλε να αποκεφαλίσουν τον Ένταρντ Σταρκ και έκλεισαν το τελευταίο επεισόδιο με την εντυπωσιακή σκηνή της γέννησης των δράκων...

Την επόμενη χρονιά είδαμε έναν στρατό από White walkers να προελαύνει προς το Μεγάλο Τείχος.

Στο φινάλε του τρίτου κύκλου, μετά το επεισόδιο με τον σοκαριστικό «Κόκκινο Γάμο», είδαμε τον Τζον Σνόου να επιστρέφει τραυματισμένος στο Castle Black και την Ντενέρις να γνωρίζει την αποθέωση μέσα σε μια λαοθάλασσα στο Yunkai.

Τι μας επιφυλάσσει λοιπόν το τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου;

Μετά την επική μάχη που έδωσε Τζον Σνόου και η Νυχτερινή Φρουρά, απέναντι στους Wildlings στο προτελευταίο επεισόδιο, το φινάλε της φετινής σεζόν μας επιφυλάσσει απρόσμενες εξελίξεις έπειτα από μια άφιξη από το Βορρά, πέρα από το Μεγάλο Τείχος. Η Ντενέρις θα αντιμετωπίσει σκληρές αλήθειες, ενώ ο Μπραν θα μάθει περισσότερα για το μέλλον του και τις ικανότητές του. Όσο για τον Τύριον Λάνιστερ για τον οποίο όλοι αγωνιούμε, και αυτός θα δει την αλήθεια για την κατάστασή του, αναφέρει η περίληψη στο διαδίκτυο...

Μιλώντας στο EW οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς εξήγησαν ότι δεν πρόκειται για κάτι απλό, ανατρεπτικό, εύκολο. Δε θα συμβεί ένας «μεγάλος θάνατος» ή απλά ένα «σοκαριστικό στιγμιότυπο». «Είναι το καλύτερο φινάλε από όσα έχουμε γυρίσει ποτέ» είπαν οι Benioff και Weiss.

«Κείμενο, ερμηνείες, σκηνοθεσία, εφέ, μουσική - όλα βγήκαν όπως ακριβώς τα ονειρευόμασταν, κι ακόμα παραπάνω. Ισως αυτό το επεισόδιο να είναι η επιτομή της τελειότητας...»

Κι αν υπάρχει κάτι που τους προβληματίζει είναι: «πώς θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο, πώς θα μπορέσουμε να επαναλάβουμε ή να ξεπεράσουμε κάτι τέτοιο στην επόμενη σεζόν...»

Τίτλος του τελευταίου επεισοδίου του 4ου κύκλου: «Τα Παιδιά» (The Children) και θα είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα. 66 ολόκληρα λεπτά ενός επικού φινάλε.

Δείτε το τρέιλερ του 10ου επεισοδίου:

Θυμίζουμε ότι το «Game of Thrones» προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ μέσα από τα κανάλια Novacinema, σε λιγότερο από 48 ώρες μετά την πρεμιέρα των επεισοδίων στην Αμερική.

Διαβάστε επίσης:

Game of Thrones: Ο γίγαντας ήταν... μπασκετμπολίστας! (pics)

«Game of Thrones 4»: Συγκλονιστικό φινάλε στα κανάλια Novacinema

Game of Thrones Season 4: Ο νέος θάνατος που σόκαρε το κοινό