MEDIA

Game of Thrones: Αποκαλύψεις, ανατροπές και θάνατοι στο επικό φινάλε

Game of Thrones: Αποκαλύψεις, ανατροπές και θάνατοι στο επικό φινάλε

Πλεκτάνες, ανατροπές και αποκαλύψεις παρακολούθησαν οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema στον τέταρτο κύκλο της επικής σειράς «Game of Thrones, της δημοφιλούς παραγωγής του HBO.

Βασισμένη στη σειρά βιβλίων «Α Song of Ice & Fire» του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, η σειρά φαινόμενο που συναρπάζει περισσότερους από 5 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, ολοκληρώνει τον τέταρτο κύκλο της.

Η αγωνία για το φινάλε του τέταρτου κύκλου κορυφώνεται σήμερα, Τρίτη 17 Ιουνίου στις 22:00, με τη μετάδοση του δέκατου και τελευταίου επεισοδίου της πολυβραβευμένης σειράς, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, μόλις 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική.

Στο πολυαναμενόμενο επεισόδιο με τίτλο «Παιδιά», θα δούμε βασικούς χαρακτήρες να έρχονται αντιμέτωποι με συγκλονιστικές αποκαλύψεις, την ανατροπή των δεδομένων τόσο στον Βορρά όσο και στο Νότο, αλλά και θανάτους κάποιων κεντρικών προσώπων της σειράς!

Οι δημιουργοί της σειράς μας έχουν υποσχεθεί ότι το τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου του «Game of Thrones», που προβλήθηκε την Κυριακή στις ΗΠΑ, είναι το καλύτερο που έχουμε δει!

Μιλώντας στο EW οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς εξήγησαν ότι δεν πρόκειται για κάτι απλό, ανατρεπτικό, εύκολο. Δε θα συμβεί ένας «μεγάλος θάνατος» ή απλά ένα «σοκαριστικό στιγμιότυπο». «Είναι το καλύτερο φινάλε από όσα έχουμε γυρίσει ποτέ» είπαν οι Benioff και Weiss.

«Κείμενο, ερμηνείες, σκηνοθεσία, εφέ, μουσική - όλα βγήκαν όπως ακριβώς τα ονειρευόμασταν, κι ακόμα παραπάνω. Ισως αυτό το επεισόδιο να είναι η επιτομή της τελειότητας...»

Κι αν υπάρχει κάτι που τους προβληματίζει είναι: «πώς θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο, πώς θα μπορέσουμε να επαναλάβουμε ή να ξεπεράσουμε κάτι τέτοιο στην επόμενη σεζόν...»

Τίτλος του τελευταίου επεισοδίου του 4ου κύκλου: «Παιδιά» (Children) και θα είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα. 66 ολόκληρα λεπτά ενός πραγματικά επικού φινάλε που θα σας αφήσει άφωνους!

Δείτε το τρέιλερ του 10ου επεισοδίου:

Όλα αυτά απόψε, στο επικό φινάλε της τέταρτης σεζόν του «Game of Thrones», αποκλειστικά στην Ελλάδα από τη Nova.

Διαβάστε επίσης:

Game of Thrones Season 4: Αυτό το φινάλε θα είναι το καλύτερο που έχετε δει

Game of Thrones: Ο γίγαντας ήταν... μπασκετμπολίστας! (pics)