MEDIA

Η δραματική σειρά «The Leftovers» στα Novacinema

Η δραματική σειρά «The Leftovers» στα Novacinema

Πρεμιέρα μόλις 48 ώρες μετά την προβολή της στις ΗΠΑ θα κάνει την Τρίτη 1η Ιουλίου στις 22:00, αποκλειστικά στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD η νέα δραματική σειρά «The Leftovers».

Μέσα από τα 10 επεισόδια της σειράς, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα παρακολουθήσουν μια μεταφυσική ιστορία, με θέμα τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων και πληθυσμών χωρίς κανένα απολύτως ίχνος. Τρία χρόνια μετά την έναρξη αυτού του ανεξήγητου φαινομένου, οι εναπομείναντες στη Γη ξεκινούν από την αρχή... προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος.

Η υπερπαραγωγή του HBO γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη και είναι βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη νουβέλα του συγγραφέα Tom Perotta, ο οποίος υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Damon Lindelof, δημιουργό της θρυλικής σειράς «Lost», καθώς και των ταινιών «Προμηθέας» και «Star Trek: Into the Darkness». Η σειρά «The Leftovers» θα είναι διαθέσιμη από laptop, smartphone και tablet μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τους Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler και Michael Gaston. Η σειρά έρχεται να ενδυναμώσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα των καναλιών Novacinema και να καθηλώσει τους συνδρομητές τους, οι οποίοι έχουν επίσης τη δυνατότητα αυτόματης εγγραφής και αποθήκευσης όλων των επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης:

2 χρυσά βραβεία για τη UM Greece στα Digital Media Awards 2014