MEDIA

Αυγουστιάτικες πρεμιέρες στα κανάλια Novacinema!

Αυγουστιάτικες πρεμιέρες στα κανάλια Novacinema!

Οι κινηματογραφικές ταινίες του Αυγούστου, που προβάλλονται σε Α' τηλεοπτική προβολή και σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition, οδηγούν τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema μέχρι το... Λας Βέγκας.

Κορυφαίοι πρωταγωνιστές του Hollywood έρχονται στην οθόνη των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, αλλά και σε laptop, smartphone και tablet μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Τέσσερις σπουδαίοι ηθοποιοί, οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Ντάγκλας και Κέβιν Κλάιν, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην απολαυστική κωμωδία «Last Vegas», που αποδεικνύει περίτρανα ότι το κέφι για ζωή δεν έχει σχέση με την ηλικία. Οι «Διαζευγμένοι φίλοι» Ρασίντα Τζόουνς και Αντι Σάμπεργκ πρωταγωνιστούν επίσης σε μια ιδιαίτερη αισθηματική κωμωδία, που περιγράφει με ρεαλισμό την πορεία μίας σχέσης.

Τον Αύγουστο έρχεται επίσης στα κανάλια Nοvacinema, μεταγλωτισμένη στα ελληνικά, η απολαυστική κωμωδία κινουμένων σχεδίων «Βρέχει Κεφτέδες 2», που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους τηλεθεατές, χάρη στην ξεκαρδιστική της υπόθεση και την εντυπωσιακή της παραγωγή, προσφέροντας ένα πραγματικά... χορταστικό θέαμα.
Ο πλανήτης βρίσκεται σε κίνδυνο στην περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Η εκδίκηση του Ender». Οι Μπεν Κίνγκσλεϊ, Χάρισον Φορντ και Βαϊόλα Ντέιβις είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας, που παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ιστορία, διάχυτη από φουτουριστικά στοιχεία. Παγιδευμένος σε έναν αφιλόξενο κόσμο βρίσκεται και ο Βιν Ντίζελ, υποδυόμενος τον «Riddick», στο ομώνυμο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας.

Γεμάτο σασπένς είναι το πολιτικό θρίλερ «Επικίνδυνο κύκλωμα», που παρουσιάζει μια πολύκροτη υπόθεση τρομοκρατίας που θα φέρει δύο δικηγόρους - και πρώην εραστές - στην ίδια ομάδα υπεράσπισης. Τέλος, το τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο που προκάλεσε το Wikileaks, αποτελεί πηγή έμπνευσης του δυνατού πολιτικού θρίλερ «Ο άνθρωπος που πούλησε τον κόσμο», με τον ταλαντούχο Μπένεκτιτ Κούμπερμπατς.

Διαβάστε επίσης:

Ξεχώρισε και ο μικρός τελικός

ΝΕΡΙΤ: Πόσοι παρακολούθησαν το Γερμανία – Αργεντινή;