MEDIA

Η Άντζελα Δημητρίου ξεσπά για το «χτύπα σαν άντρας»

Η Άντζελα Δημητρίου ξεσπά για το «χτύπα σαν άντρας»

Το τηλεοπτικό σποτ στο οποίο συμμετείχε η τραγουδίστρια και έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media θα είναι πλέον πιο... κουτσουρεμένο

Σύμφωνα με την υπ' αριθμόν Σ1102 απόφαση, τα μέλη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Ελέγχου, στην οποία είχε προσφύγει η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, έκοψαν την πολυσυζητημένη ατάκα της διαφήμισης «χτύπα σαν άντρας», την οποία έλεγε η τραγουδίστρια στον επίλογο του σποτ στο οποίο συμμετείχε.

Η Άντζελα Δημητρίου ξεσπά για τη λογοκρισία που δέχτηκε η διαφήμιση και σχολίασε την απόφαση του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας, να την... κουτσουρέψει.

«Δεν έχουν χιούμορ! Ε, αν δεν έχουμε καθόλου χιούμορ στη ζωή μας, τι να πω;» σχολιάζει στην Εspresso, τονίζοντας ότι, σύμφωνα με το πνεύμα της απόφασης, θα πρέπει να απαγορευτούν ακόμα και σκηνές από την ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».

Αναφορικά με τη φράση της «Χτύπα σαν άνδρας» στο διαφημιστικό της αλυσίδας παιχνιδιών, σημειώνει: «Ας λογοκρίνουν λοιπόν και τα χαστούκια του Παπαμιχαήλ στην Αλίκη Βουγιουκλάκη! Μη σας πω να απαγορευτούν και όλες οι ταινίες που έχουν σκηνές βίας ανά τον κόσμο».