MEDIA

Spoiler Alert! NOMADS: Φέτος το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό!

Spoiler Alert! NOMADS: Φέτος το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό!

Το περσινό Nomads ήταν αφορμή να μαζευόμαστε με τους φίλους μου κάθε βδομάδα, πότε στο σπίτι του ενός και πότε στο σπίτι του άλλου, για να το παρακολουθήσουμε κυριολεκτικά με κομμένη την ανάσα.

Ζούσαμε μαζί με τους παίκτες την ένταση του κάθε αγωνίσματος, διαφωνούσαμε ανάλογα με τις συμπάθειες του καθένα, δεν αφήναμε καμία ίντριγκα ασχολίαστη και φυσικά πανηγυρίζαμε όταν νικούσε ο αγαπημένος μας παίκτης.

Λιγότερο από μία εβδομάδα έμεινε για το δεύτερο κύκλο του ανανεωμένου πλέον Nomads, που επιστρέφει ένα χρόνο μετά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, φέρνοντας τεράστιες αλλαγές στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας, αφού πλέον το κοινό (όλοι εμείς που θα είμαστε «κολλημένοι» στους δέκτες) παίζει ενεργό ρόλο. Συγκεκριμένα και μετά το τέλος της μονομαχίας, θα ξεκινάει το live, κατά τη διάρκεια του οποίου το κοινό μέσα από το application του Nomads – Μαδαγασκάρη, θα μπορεί να ψηφίσει ποιον παίκτη επιθυμεί να παραμείνει στο παιχνίδι, με την αποχώρηση να γίνεται επίσης ζωντανά! Δεν σας κρύβω πόσο ανυπομονώ εγώ και η παρέα μου να «ετοιμάσουμε βαλίτσες» και να ταξιδέψουμε μαζί με τους «Κροκόδειλους» και τους «Λεμούριους», επώνυμους, αθλητές και ανθρώπους της διπλανής πόρτας στη μαγική Μαδαγασκάρη!

logo

Πλέον, όλα βρίσκονται μία ανάσα πριν την επίσημη έναρξη του παιχνιδιού, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου! Παρουσιαστής του «Nomads-Μαδαγασκάρη» θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Μαζί του στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας για να μας εξηγεί τα αγωνίσματα, να μας ενημερώνει για τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι. Θα αναλάβει επίσης και τη μετάδοση των αγωνισμάτων στην οποία θα συμμετέχει και ο Σάββας Πούμπουρας.

PHOTO 2018 09 28 11 51 00

Οι ομάδες των «Κροκόδειλων» και των «Λεμούριων» θα αποτελούνται από πρόσωπα γνωστά και άγνωστα σε εμάς. Τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί είναι τα εξής: Αννίτα Ναθαναήλ, Αλέξανδρος Σήαρς, Δήμος Χαριστέας, Νίκος Χουλιάρας, o ράπερ Mike, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Χρήστος Βασιλόπουλος, Τραϊάνα Ανανία, Δημήτρης Μαρμαράς «Dimar», Δήμητρα Αλεξανδράκη, Σίσσυ Ζουρνατζή, Μάριος Ακριβόπουλος, Κάτια «Τίνκερμπελ» Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Αθηνά Κωστοπούλου, Δημήτρης Κουκουρίκης, Δημήτρης Γιαλαμάς, Γρηγόρης Μόργκαν, Τόνια Σολανάκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Αν κρίνω από τα ονόματα που αναγνωρίζω, η καθημερινότητα φέτος θα είναι εκρηκτική!

PHOTO 2018 10 03 16 23 26

Οι παίκτες θα μετακινούνται σε δύο περιοχές, στο «Νησί» έναν επίγειο παράδεισο που θα τους παρέχει όλες τις ανέσεις και μία δεύτερη που μάλλον θα γίνει… ο χειρότερος εφιάλτης τους και εκεί θα πρέπει να επιβιώσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Για να φτάσουν στον «παράδεισο» πρέπει να τα βγάλουν πέρα με 4 δοκιμασίες, οι οποίες θα ξεκινούν την Πέμπτη με το «Αγώνισμα της Επικράτειας» που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα κατοικήσει στο «Νησί». Κάθε Παρασκευή θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Ασυλίας». Οι ηττημένοι θα πρέπει να ψηφίσουν τους δύο πρώτους «μονομάχους», οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κάθε Σάββατο, θα διεξάγεται το «Αγώνισμα των Αρχηγών» όπου αυτός με τη χαμηλότερη απόδοση θα πρέπει να επιλέξει τον τρίτο που θα μονομαχήσει την Κυριακή, ενώ ο νικητής και η ομάδα του θα κερδίζουν ένα μεγάλο έπαθλο. Στο τέλος της εβδομάδας, μετά τη μεγάλη «Μονομαχία» και μόλις ο Σάββας Πούμπουρας δώσει το σύνθημα, εμείς θα δίνουμε τη θετική μας ψήφο στον αγαπημένο μας παίκτη για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ξέχνα το πατροπαράδοτο SMS που έστελνες! Η παραγωγή του παιχνιδιού, λαμβάνοντας υπόψη την ανταπόκριση του κόσμου από την πρώτη σεζόν, ετοίμασε για εμάς ένα δώρο. Δημιούργησε ένα app, μία εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για το παιχνίδι, μέσα από την οποία οι τηλεθεατές θα ενημερώνονται για ό,τι συμβαίνει στη μακρινή Μαδαγασκάρη, ενώ θα μπορούν μέσω της εφαρμογής να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη για να παραμείνει στο παιχνίδι, χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Επιπλέον, η εφαρμογή θα παρέχει στους χρήστες πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το νησί και τους παίκτες, βίντεο από τα αγωνίσματα και την καθημερινότητα καθώς και στατιστικά στοιχεία για την επίδοση του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Η φετινή εμπειρία σίγουρα θα μας καθηλώσει! Μάχες, ίντριγκες, δοκιμασίες, όλα αυτά ανυπομονούμε να τα δούμε στους δέκτες μας την ερχόμενη Πέμπτη! Για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα ένα τηλεοπτικό παιχνίδι αποκτάει τόσο έντονη διάδραση με το κοινό του! Ανυπομονώ να φτάσει η Πέμπτη, να μάθω και τις εντυπώσεις των φίλων μου. Σίγουρα θα γεμίσει «πηγαδάκια» το Twitter με το hashtag #NomadsGR. Εσύ περίμενες ποτέ ότι η Μαδαγασκάρη θα ήταν τόσο κοντά, όσο ένα κλικ στο τηλεκοντρόλ ή το κινητό σου; Βάλε ANT1 στις 20.45 και ετοιμάσου για… προσγείωση στη Μαδαγασκάρη!