MEDIA

Survivor: Ο έρωτας της Δαλάκα με τον Ατακάν και οι προοπτικές της σχέσης τους μετά το παιχνίδι!

Survivor: Ο έρωτας της Δαλάκα με τον Ατακάν και οι προοπτικές της σχέσης τους μετά το παιχνίδι!
Ένας απίθανος Ελληνοτουρκικός έρωτας στο παιχνίδι επιβίωσης

Ο Ατακάν κατάφερε να… κλέψει την καρδιά της Κατερίνας Δαλάκα και να γεννηθεί μέσα στο Survivor ένας μεγάλος ελληνοτουρκικός έρωτας!

Πώς ξεκίνησε όμως το love story τους και ποιος είναι τελικά ο σκληροτράχηλος Τούρκος που «λάβωσε» την καρδιά της Ελληνίδας πρωταθλήτριας;

Η πρώτη φορά που εκδήλωσε τα πραγματικά της συναισθήματα για τον Ατακάν η Κατερίνα ήταν όταν εκείνος βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες του Τούρκους. Τότε η Κατερίνα, μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού περιπέτειας δεν έκρυψε τα πραγματικά συναισθήματά της για εκείνον, περιγράφοντάς τα με κάθε… λεπτομέρεια.

«Τη στιγμή που περιμέναμε την ανακοίνωση για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, είδα ότι ο Ατακάν κρατούσε το κομποσκοίνι που του έκανα δώρο και ξαφνιάστηκα γιατί δείχνει ότι τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε τού έδωσαν δύναμη και τα θεώρησε σημαντικά και είμαι χαρούμενη για αυτό. Χάρηκα που έμεινε γιατί είναι ένα πολύ συμπαθητικό παιδί και τον συμπαθώ ιδιαίτερα και είναι από τα άτομα που έχω έρθει κοντά. Θα ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα και από την αντίπαλη ομάδα είναι ο πιο όμορφος» είπε η Κατερίνα, δίνοντας το… στίγμα της.

Και πράγματι, Ατακάν και Κατερίνα ήρθαν κοντά, τόσο που οι συμπαίκτες τους, δεν άφησαν ασχολίαστη την ιδιαίτερη χημεία που φαίνεται να αναπτύχθηκε ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Σαμπριέ μάλιστα, έριξε και τις... μπηχτές της αναφέροντας πως η Κατερίνα και ο Ατακάν, έτσι όπως πάνε θα… παντρευτούν!

Μπορεί να μην είναι αυτή η άμεση… προτεραιότητα των δύο παικτών, όμως σίγουρα κάτι… μαγικό έχει ξεκινήσει ανάμεσά τους. Τι προοπτικές έχει όμως στο μέλλον και μετά το τέλος του Survivor ένας τέτοιος έρωτας;

Αν κρίνει κανείς από την πορεία του Ατακάν μέχρι σήμερα, θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός σύντροφος για την Κατερίνα. Είναι μόλις 25 ετών, ζει στην Κωνσταντινούπολη όπου και έχει γεννηθεί ενώ η καταγωγή του είναι από τη Ριζούντα. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του φημισμένου πανεπιστημίου στην Τουρκία Maltepe που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα αποφοίτησε με υποτροφία. Ο Ατακάν δεν έμεινε εκεί σε ό,τι αφορά την εκπαίδευσή του αλλά έκανε και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Üsküdar, στο Τμήμα ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας. Η μεγάλη κοινή τους αγάπη είναι ο αθλητισμός και τους αρέσει να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση, αν και εκείνος ασχολείται περισσότερο με το μπάσκετ και τη κολύμβηση. Επίσης, έχει διακρίσεις και στο crossfit.

Πόσο πιθανό είναι να τους δούμε στο μέλλον ζευγάρι; Αν αναλογιστεί κανείς ότι η πτήση για Κωνσταντινούπολη διαρκεί μόλις 1 ½ ώρα, τότε μάλλον είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για τον δεύτερο μεγάλο survivor έρωτα μετά από αυτόν που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και κρατάει αμείωτος μέχρι και σήμερα!

Σχετικές ειδήσεις