MEDIA

Eurovision 2019: Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού (pics)

Eurovision 2019: Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού (pics)
Οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν ήδη αναδείξει τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης!

Eurovision 2019: Παρά τις προειδοποιήσεις Χαμάς και Τζιχαντιστών, βρισκόμαστε μόλις λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη βραδιά της έναρξης του 64ου διαγωνισμού της Eurovision στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.  

Το βράδυ της 14ης Μαΐου πάνω από 10.000 φαν του διαγωνισμού έχουν εξασφαλίσει το χρυσό εισιτήριο για το στάδιο International Covention Center (ICC) στο Τελ Αβίβ προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη βραδιά, η οποία, φυσικά θα μεταδοθεί από όλα τα κρατικά τηλεοπτικά δίκτυα των 41 χωρών που συμμετέχουν στη μουσική γιορτή της Ευρώπης.

Φυσικά, οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν ήδη αναδείξει τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης που ομολογουμένως κατεβαίνουν είτε με πολύ δυνατά τραγούδια είτε με εντυπωσιακές on stage εμφανίσεις.

Και επειδή το… σπίτι μας, μάς ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η Κατερίνα Ντούσκα που «κατεβαίνει στον στίβο της Eurovision» με το τραγούδι «Better Love» και η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο με το κομμάτι «Replay», είναι αποφασισμένες να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου, πρώτα να περάσουν στον τελικό (και οι δύο χώρες εμφανίζονται στον Α’ Ημιτελικό με την Κύπρο να βγαίνει πρώτη on stage και την Ελλάδα 16η –δηλαδή προτελευταία από τις 17 χώρες που διαγωνίζονται) και ύστερα να αναδειχθούν σε αυτόν και –γιατί όχι;- να κατακτήσουν τη νίκη!

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές πάντως, Ελλάδα και Κύπρος βρίσκονταν στην 10η και 9η θέση αντίστοιχα, γεγονός που αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο για την καλή πορεία των δύο χωρών στον Α’ Ημιτελικός και τον μη αποκλεισμό τους από τον μεγάλο τελικό.

Ποιες χώρες όμως έχουν ήδη ξεχωρίσει για τη φετινή μουσική «πρότασή» τους στον διαγωνισμό της Eurovision;

Δείτε στην παρακάτω gallery το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού:

Από τότε που έχουν ξεκινήσει τα προγνωστικά για τη φετινή Γιουροβίζιον, σταθερά τη δεύτερη θέση στις καρδιές των eurofans κρατάει μία χώρα που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ιστορία του διαγωνισμού.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια χώρα πρόκειται αλλά και φωτογραφίες του καλλιτέχνη που την εκπροσωπεί:

Με αξιώσεις όμως κατεβαίνει και η Σουηδία στον διαγωνισμό και μάλιστα με ένα πολύ εντυπωσιακό τραγούδι και έναν ταλαντούχο ερμηνευτή.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τη Σουηδική αποστολή:

Τέλος, με αξιώσεις κατεβαίνει στον διαγωνισμό και η Ελβετία. Ο τυχερός που θα βρεθεί στο Τελ Αβίβ για να εκπροσωπήσει την Ελβετία στον μουσικό διαγωνισμό είναι ο Luca Hänni με το τραγούδι «She got me».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της ελβετικής αποστολής:

Σχετικές ειδήσεις