Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Ραμόνα (video)

Newsbomb

Big Brother: Με δάκρυα στα μάτια μίλησε στο δωμάτιο επικοινωνίας για την απώλεια της μητέρας της αλλά και την κακή σχέση που έχει με τον πατέρα της

Στο επεισόδιο της Τρίτης (20/10) στο Big Brother, είδαμε τη Ραμόνα σε μία συγκινητική εξομολόγηση.

Η 32χρονη μίλησε στο δωμάτιο επικοινωνίας, ξεσπώντας σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στο θάνατο της μητέρας της, αλλά και στις κακές σχέσεις που διατηρεί με τον πατέρας της.

«Όταν είσαι νέο παιδί, σε αυτή την ηλικία, δεν το δέχεσαι. Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευα πως η μητέρα μου θα ξεπερνούσε την ασθένειά της. Πάντα πίστευα ότι θα βρω μια λύση, έψαχνα στο ίντερνετ, έψαχνα θεραπείες, δεν το δέχτηκα ποτέ. Και σαν παιδί δεν μπορείς να φανταστείς ότι η μαμά σου απλά θα φύγει. Είσαι νέο παιδί, θεωρείς δεδομένο να είστε μαζί. Η μητέρα μου ήταν μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα, αλλά και πολύ δυναμική.

Τον είχε συγχωρέσει άπειρες φορές τον πατέρα μου. Τον αγαπούσε και το έκανε για εμάς, για να είμαστε μαζί. Δεν χρειαζόταν να πει τίποτα γιατί εμείς τα βλέπαμε με τα μάτια μας. Δεν μιλάμε σήμερα με τον πατέρα μου. Από τότε που “έφυγε” η μαμά, το μόνο που κάνει είναι να περιμένει να του στείλω λεφτά, αυτό. Φυσικά και πλήγωνε τη μητέρα μου, άπειρες φορές. Μετά που “έφυγε” η μαμά μου είχα κόψει επαφή για 3-4 χρόνια γιατί θεωρούσα ότι είναι ο λόγος που “έφυγε”. Ότι αυτός τη στεναχώρησε, ότι αυτός φταίει.»

Δείτε περισσότερα από την εξομολόγηση της Ραμόνας στο βίντεο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αττική: Μπαράζ εμπρησμών τα ξημερώματα - Έκαψαν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες (pics)