Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Σοφούλα θα κάνει το μοιραίο λάθος στη δίκη του Βόσκαρη (vid)

Newsbomb

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η πλοκή των Άγριων Μελισσών δεν αφήνει κανένα εφησυχασμό στους τηλεθεατές της τηλεοπτικής σειράς

Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν να να διαχειριστούν άλλη μια τρικυμία, τον χωρισμό της Πηνελόπης και του Αλέξη. Όλοι προσπαθούν να μάθουν την αιτία και σύντομα θα φτάσουν στην αλήθεια.

Η Πηνελόπη είναι διχασμένη ανάμεσα στον Μελέτη και τον Αλέξη Γραμματικό και τα επακόλουθα θα φέρουν μεγάλες αναταραχές στη ζωή της.

Θα έρθει, λοιπόν, η στιγμή που η Πηνελόπη θα μάθει πως είναι έγκυος κι αμέσως θα δημιουργηθεί το ερώτημα του ποιος είναι ο πατέρας αυτού του παιδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από «Το Πρωινό» αυτός είναι ο Αλέξης, με τον οποίο στο μέλλον θα είναι πάλι μαζί και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ξεκινάει η δίκη του Βόσκαρη

Σύμφωνα με το spoiler από το «Πρωινό» ξεκινάει η δική του Μάνου Βόσκαρη. Είναι η βασική πλοκή των «Άγριων Μελισσών» που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια. Έχουμε μία καθοριστική επιστροφή από τα παλιά. Ο δεσμοφύλακας της Ελένης, Λάζαρος Γκούμας, επιστρέφει για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη εναντίον του Βόσκαρη, που κατηγορείται για τους κατά συρροή βιασμούς στις φυλακές της Θεσσαλίας.

Η Σοφούλα Τόλλια πιέζεται να ψευδομαρτυρήσει υπέρ του συζύγου της και θα το κάνει θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα. Η Ελένη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και αυτή θα είναι μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για την έκβαση της δίκης. Η Σοφούλα πολύ αργότερα θα καταλάβει το τέρας που λέγεται Βόσκαρης και θα αντιδράσει ζητώντας τη βοήθεια του Άγγελου.

Μια ανατροπή τη δεύτερη μέρα της δίκης θα έρθει να αλλάξει τα πάντα στις «Άγριες Μέλισσες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το στοίχημα του Πάσχα και τα σενάρια για σχολεία, καταστήματα, εστίαση