Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Άγριος καβγάς Σάκη και Μπάρτζη για την Άννα Μαρία - Τι συνέβη (vids)

Newsbomb

Survivor: Μεγάλη ένταση στη Μπλε ομάδα μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Η παίκτρια έφυγε από το Survivor και αποχώρησε συγκινημένη χαιρετώντας τους φίλους της Νίκο Μπάρτζη και James Καφετζής, με τον πρώτο να είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος. Η ίδια φάνηκε να εκπλήσσεται από την απόφαση του κοινού και ήταν ξεκάθαρό ότι δεν περίμενε να αποχωρήσει.

«Θα μου λείψουν τα παιδιά. Θα τα βλέπω και θα τα στηρίζω. Ήθελα να γνωρίσω πολλά παιδιά και από την κόκκινη ομάδα. Δεν έγινε, όμως, κάτι. Θα τα πούμε έξω. Είναι μία εμπειρία που με έφερε κοντά σε ανθρώπους, που είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσω και στην έξω μου ζωή. Μέσα από το παιχνίδι έμαθα ότι ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες, μπορούμε να επιβιώσουμε, αρκεί να υπάρχει θέληση. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν στο φετινό Survivor. Κρατάω δύο πολύ καλούς φίλους, τον Τζέιμς και τον Νίκο. Θέλω να φτάσουν τελικό. Θα τα πούμε εκεί» ανέφερε συγκινημένη η Άννα Μαρία μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την εκπομπή «Ευτυχείτε» η επιστροφή στην καλύβα ήταν επεισοδιακή. Συγκεκριμένα, μια ατάκα στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Οι δυο τους παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, αλλά η παραγωγή τους συγκράτησε. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ, ο Σάκης ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός απέναντι στον Νίκο λέγοντάς του τη φράση «πονάει…» μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το «κλειδί» για την άρση – Οι ημερομηνίες-ορόσημο για εστίαση, σχολεία, λιανεμπόριο