Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δραματικές σκηνές στο κρατητήριο (vid)

Newsbomb

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» - Ο Βόσκαρης εχει τιμωρηθεί ενώ ο μικρός Σέργιος ζητάει τη μητέρα του την Ασημίνα - Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την απόφαση της Μυρσίνης, να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα και καταφεύγει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση. Απ’ την άλλη η Ασημίνα δε θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι των Σεβαστών και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου.

Οι τρεις αδελφές καταρρακώνονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο, στο επεισόδιο της Τρίτης 6 Απριλίου στις «Άγριες Μέλισσες».

Στον Συνεταιρισμό, επικρατεί αναβρασμός ανάμεσα στον Δούκα και τους αγρότες και ένας καινούριος πόλεμος είναι προ των πυλών.

Ο Μελέτης συνεχίζει να ερευνά τον φόνο του Θέμελη. Πού θα τον οδηγήσουν τα επόμενα βήματα;

Παράλληλα, στα επόμενα επεισόδια έρχονται νέοι μπελάδες για τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες, νέα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη. Το βράδυ του γάμου της Ρίζως με τον Βασίλη Προύσαλη, όλο το χωριό διασκεδάζει στην πλατεία του Διαφανίου. Ο Δούκας, όμως, εκείνο το βράδυ περνάει και πάλι στην παρανομία.

Σύμφωνα με την εκπομπή το «Πρωινό», ο Σεβαστός εισβάλει στο αστυνομικό τμήμα του Διαφανίου και κάνει διάρρηξη. Παίρνει ένα σημείωμα, μια επιστολή που αποκαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για τον Θέμελη και εξαφανίζεται.

Την επόμενη μέρα, ο Άγγελος και ο Προύσαλης τον υποψιάζονται και καλούν για κατάθεση την Ανέτ στο αστυνομικό τμήμα. Η Ανέτ θα τον «δώσει» κυριολεκτικά, θα ομολογήσει και αμέσως ο Δούκας συλλαμβάνεται, ανακρίνεται και οδηγείται στο κρατητήριο. Εκεί θα έχουμε πολύ δραματικές σκηνές, στις Άγριες Μέλισσες, και όλο το βράδυ οι δικηγόροι θα προσπαθούν να πείσουν την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεσή της για να σώσει τον αδελφό της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Για πόσο καιρό παρέχει ανοσία το εμβόλιο - Φόβος για τις ομοιότητες με την γρίπη