Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μεγάλες ανατροπές! Οι τρεις κηδείες που αναστατώνουν το Διαφάνι (vid)

Newsbomb

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιοι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες θα έχουν δραματικό φινάλε

Προς το τέλος του δεύτερου κύκλου οδεύουν οι Άγριες Μέλισσες και μεταξύ πολλών δραματικών εξελίξεων έρχονται και πολλές… κηδείες.

Μάλιστα, κάποιοι από τους ηθοποιούς ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν για πάντα τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους στο ευρύ κοινό και περιμένουμε να δούμε το φινάλε των ηρώων που θα είναι δραματικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», θα έχουμε τρεις θανάτους στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Ποιοι θα είναι αυτοί;

Ο πρώτος είναι ο Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος υποδύεται τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό και πρώην σύζυγο της Πηνελόπης. Μάλιστα, ο θάνατός του θα είναι πολύ ιδιαίτερος.

Ο δεύτερος είναι ο Γιώργος Γάλλος, που ενσαρκώνει τον Μιλτιάδη. Οι σεναριογράφοι της σειράς θέλουν να λυτρώσουν τον εν λόγω χαρακτήρα και θα πεθάνει… ηρωικά.

Τέλος, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο μισητός Μάνος Βόσκαρης, θα βάλει τέλος στη ζωή του, όταν θα μαθευτεί ένα σημαντικό οικογενειακό του μυστικό, που σχετίζεται με τη μητέρα του.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Παράλληλα, ο Μελέτης με τη βοήθεια του Μεγαρίτη ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη. Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Θα αναμετρηθεί με τον Δούκα;

Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να υποχωρήσει στις απειλές του Λάμπρου και να πάρει πάλι τα φάρμακά του. Είναι όμως αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιο του για ν’ απελευθερωθεί ο συνεταιρισμός από τον Δούκα.

Η Ασημίνα αρνείται να πάει στη Λάρισα με το παιδί και ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή για να της πάρει την επιμέλεια… Η Ελένη φοβάται πως δε θα καταφέρει ν’ αποκτήσει παιδί αλλά φοβάται να το μοιραστεί με τον Λάμπρο. Ο Λάμπρος με τον Κωνσταντή βρίσκουν κοινό έδαφος το συνεταιρισμό και προσπαθούν να συνετίσουν το Νικηφόρο. Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να πάρει το Σέργιο και να μείνουν στη Λάρισα. Πώς θα αντιδράσουν η Ασημίνα και η Δρόσω; Θα αποχωριστούν τον γιο τους για άλλη μια φορά;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός δικηγόρος στην Τροιζηνία: Χτύπημα από γεωργικό εργαλείο «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία