Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

GNTM: Η αποχώρηση και η ξαφνική αδιαθεσία στο πλατό - Δείτε τι συνέβη (vids)

Newsbomb

Ακόμα μία αποχώρηση είχαμε το βράδυ της Δευτέρας (11/10) από το GNTM 4.

Μία ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε η Μελίνα ενώ βρισκόταν στο πλατό του GNTM το βράδυ της Δευτέρας. Οι κριτές αξιολογούσαν τα μοντέλα όταν η Μελίνα δεν ένιωσε καλά και διέκοψε τη διαδικασία ζητώντας ευγενικά την άδειά τους για να βγει έξω.

Η Ζενεβιέβ φώναξε τον διασώστη, που βρισκόταν στον χώρο, και η διαγωνιζόμενη αποχώρησε από το πλατό του GNTM. Η ίδια ακούγεται στη συνέχεια να λέει πως έπαθε κρίση ενώ οι κριτές εκτίμησαν πως ίσως της έπεσε η πίεση.

GNTM: Ποιος αποχώρησε

Ο Ηλίας αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4, ο οποίος ήταν συνυποψήφιος με τον Βασίλη. Οι κριτές αποφάσισαν όμως ότι ο Ηλίας είχε τη χειρότερη φωτογραφία γιατί όπως του είπαν του έλειπε η ενέργεια!

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου όταν ανακοίνωσε το όνομά του, εκείνος της απάντησε: «Αυτά που κάνω εγώ δεν τα κάνει κανένας άλλος και δεν ξέρω αν τα έκανε και τα προηγούμενα χρόνια. Αυτά έχει η ζωή συνεχίζουμε. Γενικά προσπαθούσα πολύ!».

Ωστόσο, αρκετοί συμπαίκτες του αντέδρασαν και ξέσπασαν σε κλάματα, λέγοντας πως στο σπίτι ήταν ο μόνος που είχε τόση ενέργεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Bullying σε βάρος 13χρονου: «Δώσε μας λεφτά, γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε τη μάνα σου»

Καιρός: Με καταιγίδες και χαλάζι η Τρίτη - Έρχεται νέο σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας

Αγνώριστος ο Τομ Κρουζ σε αγώνα μπέιζμπολ – Χαμός στο twitter