Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

MasterChef: Η στρατηγική του «Μπόμπαινα» για να σπάει τα νεύρα των παικτών (video)

Newsbomb

MasterChef: Η αποκάλυψη του Σταύρου Λορέντζο για τον Δημήτρη Ταϊρίδη

Το βράδυ της Δευτέρας (14/3) παρακολουθήσαμε στο MacherChef τη δοκιμασία του Mystery Box. Νικητής ήταν ο Βασίλης Μπόλλος ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του. Το κλίμα όμως χάλασε, για άλλη μια φορά, ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ο Σταύρος Λορέντζο προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον «Μπόμπαινα», κάνοντας λόγο για bullying και στρατηγική για να σπάει τα νεύρα των αντιπάλων του.

«Ο Μπόλλος είναι εύθραυστος πολύ και ψυχολογικά και μαγειρικά. Αν δεν του πάει κάτι καλά, κλειδώνει, κενό… Έτσι και ο Δημήτρης το έχει καταλάβει αυτό και τον στοχεύει και λέει, εδώ είμαστε. Πήγαινε και του έλεγε Τι είναι αυτό το πιάτο που έχει κάνει… Αντί να τον εμψυχώσει και να του πει ότι έχει κάνει ένα σούπερ πιάτο πήγανε και του ‘κανε bullying», ανέφερε αρχικά για τον Δημήτρη Ταϊρίδη για να συνεχίσει: «Αυτό για μένα φέρνει προβλήματα στην ομάδα και αυτό δεν είναι μόνο ένα μεμονωμένο περιστατικό είναι και τα έξω από το σπίτι. Όταν ερχόμαστε στο λεωφορείο που τραγουδάει τραγούδια, μέχρι που ερχόμαστε εδώ και καθόμαστε στο σαλόνι. Αυτή είναι η στρατηγική του. Θέλει να σπάσει τα νεύρα των άλλων παικτών για να μην μπορούν να αποδώσουν».