MEETING POINT

Χρήστος Σταϊκούρας στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb: Πρόσθετες δράσεις για να καλυφθεί η μεσαία τάξη

Χρήστος Σταϊκούρας στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb: Πρόσθετες δράσεις για να καλυφθεί η μεσαία τάξη
Ο Υπ. Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb.gr

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Όλγα Τρέμη και το Meeting Point του Newsbomb.gr λίγο πριν από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα ανακούφισης σε ρεύμα και καύσιμα. 

Η εκρηκτική αύξηση των διεθνών τιμών των πρώτων υλών οδηγεί σε μεγάλες ανατιμήσεις και στην ελληνική αγορά, με την κυβέρνηση να ανακοινώνει μέτρα ελάφρυνσης. Λίγο πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις, ο υπ. Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας μιλά για τα πρόσθετα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση σε συνέντευξή του στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb.gr. Όπως λέει η κυβέρνηση, «θα αναλάβει πρόσθετες δράσεις για να καλύψει την πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών για την ενέργεια».

Αποκαλύπτει επίσης τι θα γίνει με το επίδομα θέρμανσης, σε ποιους θα χορηγηθεί και απαντά στο εάν υπάρξουν νέες μειώσεις φόρων.

Ο υπ. Οικονομικών απαντά επίσης στα ερωτήματα για τον ΕΝΦΙΑ 2022 και την αύξηση του κατώτατου μισθού, ενώ δίνει στίγμα για το εάν, και υπό ποιες προϋποθέσεις, θα μονιμοποιηθούν τα μέτρα ελάφρυνσης, όπως η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η αναστολή της εισφοράς αλληλεγγύης καθώς και για το εάν η τελευταία θα επεκταθεί σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

Ο κ. Σταϊκούρας μιλά και για το μέρισμα της ανάπτυξης που εξετάζει η κυβέρνηση, αποκαλύπτοντας πώς και σε ποιους μπορεί να καταβληθεί. Τέλος, σχολιάζει τη διαγραφή του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ.

Δείτε τη συνέντευξη του Χρήστου Σταϊκούρα στο Newsbomb.gr:

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι; Κινητικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο – Τους περιμένουμε!

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία «Αθηνά» την Παρασκευή

Μπουρλά: Πότε θα κυκλοφορήσει το φάρμακο για τον κορονοϊό – Tι λέει για μεταλλάξεις και 3η δόση