ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο Champions Fantasy League του Stoiximan.gr οι… μεταγραφές κάνουν τη διαφορά

Στο Champions Fantasy League του Stoiximan.gr οι… μεταγραφές κάνουν τη διαφορά

Λίγες ημέρες απομένουν για την πολυαναμενόμενη έναρξη του Champions League, όπου οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη θα διασταυρώσουν για ακόμα μία χρονιά τα «ξίφη» τους, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το τρόπαιο της περίφημης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι σέντρες της πρώτης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένες στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, όταν και οι προπονητές των 32 ομάδων θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ομάδων τους στη φάση των ομίλων. Χάρη στο Champions Fantasy League του Stoiximan.gr, όμως, οι φίλαθλοι δεν χρειάζεται να περιμένουν το εναρκτήριο λάκτισμα της επερχόμενης σεζόν για να νιώσουν την αδρεναλίνη του Κυπέλλου των Πρωταθλητριών Ευρώπης, αφού έχουν ήδη την ευκαιρία να φτιάξουν τη δική τους ομάδα και να διεκδικήσουν την κορυφή!

Eικονικό Budget 100.000.000 ευρώ

Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή του Fantasy Premier League τουρνουά και του Fantasy για το ελληνικό πρωτάθλημα το Stoiximan.gr δίνει ξανά τη δυνατότητα στα μέλη του, να διαχειριστούν το εικονικό budget των 100.000.000 ευρώ, με το οποίο θα πρέπει να δημιουργήσουν το ιδανικό ρόστερ, αυτήν τη φορά στο πλαίσιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης! Θα μπορούν, δηλαδή, να μοιράσουν τα εκατομμύρια, που θα έχουν στη διάθεσή τους, με όποιον τρόπο επιθυμούν, σε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, με την υποσημείωση πως επιτρέπονται έως τρεις μεταγραφές από την ίδια ομάδα, τρεις αναπληρωματικοί κι ένας αναπληρωματικός τερματοφύλακας!

Οι επίδοξοι τεχνικοί θα κληθούν να κάνουν τις επιλογές εκείνες, οι οποίες θα τους αναδείξουν σε κορυφαίους προπονητές και θα τους οδηγήσουν, τόσο στην κατάκτηση την κορυφής του Champions League, όσο και στη διεκδίκηση πλούσιων επάθλων κατά τη διάρκεια του τουρνουά, που διαρκεί για πολλαπλές αγωνιστικές!

Κάθε μέλος, μάλιστα, δεν μπορεί να διαχειρίζεται περισσότερες από 20 ομάδες Fantasy, ενώ ανάμεσα στα καθήκοντά του θα είναι και η επιλογή του καταλληλότερου αρχηγού, ο οποίος θα λάβει διπλούς πόντους! Και κάπως έτσι, οι φίλαθλοι του Champions Fantasy League θα μπορούν να διεκδικήσουν εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 100.000€*, τα οποία μοιράζονται ανάλογα με την κατάταξη που θα επιτύχουν.

Πηγές «μεταγραφικής» έμπνευσης

Οι μεταγραφές των Εντέν Αζάρ της Τσέλσι και Λούκα Γιόβιτς της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στη Ρεάλ Μαδρίτης, του Φρένκι Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ στη Μπαρτσελόνα, των Φερνάντο Γιορέντε της Τότεναμ και Ίρβινγκ Λοσάνο της Αϊντχόφεν στη Νάπολι, του Λούκας Ερνάντες της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπάγιερν, του Τοργκάν Αζάρ της Γκλάντμπαχ στη Ντόρτμουντ και του Αλέξις Σάντσες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ίντερ, είναι ορισμένες μόνο από αυτές που συζητήθηκαν τους προηγούμενες μήνες και θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους επίδοξους τεχνικούς ηγέτες του Champions Fantasy League του Stoiximan.gr.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά