ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

M·A·C COSMETICS ΕΛΛΑΔΟΣ: Δωρεά 100.000€ για την καταπολέμηση του COVID- 19 μέσω του M·A·C VIVA GLAM

M·A·C COSMETICS ΕΛΛΑΔΟΣ: Δωρεά 100.000€ για την καταπολέμηση του COVID- 19 μέσω του M·A·C VIVA GLAM

Το 100% των πωλήσεων από τα κραγιόν VIVA GLAM θα διατεθούν για την καταπολέμηση του COVID-19 - Σε παγκόσμιο επίπεδο η δωρεά ανέρχεται σε 10 εκατ. δολάρια σε πάνω από 250 οργανισμούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και παρέχουν υπηρεσίες σε πληθυσμούς που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του COVID-19 - Βοηθήστε να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα υποστήριξης και αλληλεγγύης σε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram με ένα «ψηφιακό» φιλί ευγνωμοσύνης, χρησιμοποιώντας το hashtag: #MACKissOfGratitude

Το M·A·C VIVA GLAM επεκτείνει τη φιλανθρωπική του δράση προκειμένου να υποστηρίξει τις ευπαθείς ομάδες εν’ όψη μίας νέας παγκόσμιας πανδημίας. H πρόσθετη αυτή υποστήριξη, θα διευκολύνει τόσο τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες της M·A·C όσο και νέους οργανισμούς με βοηθητικά κεφάλαια, έκτακτης ανάγκης, για τον COVID-19.

Η M·A·C Cosmetics ανακοινώνει ότι μέσω της μακροχρόνιας πρωτοβουλίας της, VIVA GLAM, η οποία υποστηρίζει οργανισμούς και δράσεις που παρέχουν βοήθεια και υπηρεσίες σε βασικές ανάγκες ευπαθών ομάδων πληθυσμού, προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 250 τοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή βοηθώντας ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Η φιλανθρωπική δράση της M·A·C Cosmetics με το VIVA GLAM ξεκίνησε το 1994 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, αποκλειστικά μέσω της πώλησης προϊόντων για τα χείλη M·A·C VIVA GLAM. Στόχος της αρχικά ήταν να προσφέρει ουσιαστική διαφορά στην καθημερινότητα και στις ζωές των ανθρώπων που είχαν προσβληθεί από το HIV/AIDS.

To 100% των πωλήσεων (μείον του ΦΠΑ), από την πώληση ενός VIVA GLAM lipstick, προοριζόταν για οργανισμούς που υποστήριζαν αυτό το σκοπό. Σήμερα, εν’ όψη μίας νέας παγκόσμιας πανδημίας, επεκτείνει τη δράση της.

Συνδυάζοντας τη λάμψη του μακιγιάζ, με ένα αυστηρό φιλανθρωπικό πρόγραμμα, η M·A·C Cosmetics έχει συνεργαστεί με «προκλητικά» και δυνατά ονόματα διεθνούς φήμης, όπως είναι οι: Winnie Harlow, Sia, Miley Cyrus, Elton John, Mary J. Blige και Ricky Martin με σκοπό να συνεισφέρουν κι εκείνοι στις πωλήσεις των VIVA GLAM lipsticks.

Μέχρι σήμερα, τα έσοδα από τα VIVA GLAM lipsticks, έχουν χρηματοδοτήσει πάνω από 1.800 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Για να μπορεί να είναι ενεργή η προσπάθεια του VIVA GLAM, χρειάζεται η συνεχής στήριξη της M∙A∙C κοινότητας και των εσόδων από τα VIVA GLAM Lipsticks.
Για να γίνετε μέρος όλης αυτής της προσπάθειας σήμερα μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε VIVA GLAM Lipstick από την ιστοσελίδα μας WWW.MACCOSMETICS.GR

Επισκεφθείτε το https://www.maccosmetics.gr/vivaglam για να ενημερωθείτε περισσότερο για το VIVA GLAM.