ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παράθυρο στις ελληνικές αξίες με την υπογραφή Μασούτης

Παράθυρο στις ελληνικές αξίες με την υπογραφή Μασούτης

Γραμμένες στα ελληνικά και στα αγγλικά, οι αξίες της αλυσίδας Μασούτης   «μιλούν» ευθέως σε κάθε αποδέκτη.

Ποιότητα, ποικιλία, εξυπηρέτηση, ασφάλεια, μέσα από μια αμιγώς Ελληνική, ανθρωποκεντρική προσέγγιση, μέσα από μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία αξιών. Αυτό είναι η εταιρία Μασούτης.

Δεν είναι απλώς μια επιλογή για τις αγορές της εβδομάδας. Είναι μια συνειδητή επιλογή αγορών για ποιοτικά προϊόντα, με μεγάλη ποικιλία, άριστη εξυπηρέτηση και ασφάλεια, στις καλύτερες τιμές, σε μια εταιρεία με κοινωνική ενσυναίσθηση.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, μέσα από ένα μοναδικής αισθητικής δημιουργικό, η εταιρία Μασούτης επικοινωνεί μηνύματα που ακτινοβολούν Ελλάδα, παρέα και παραδοσιακές γεύσεις. Μηνύματα με τα οποία ταυτίζονται Έλληνες και επισκέπτες, μηνύματα που εκπέμπουν το φιλόξενο πνεύμα τόσο της εταιρίας όσο και της χώρας.

Γραμμένες στα ελληνικά και στα αγγλικά, οι αξίες της αλυσίδας Μασούτης «μιλούν» ευθέως σε κάθε αποδέκτη, Έλληνα και ξένο που είτε έρχεται, είτε φεύγει από την Ελλάδα. Για κάθε ταξιδιώτη που θα κρατήσει για πάντα την Ελλάδα στην καρδιά του.

Την Ελλάδα μας .