ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΕΟΝ On Demand περνάει σε νέα εποχή

Η ΕΟΝ On Demand περνάει σε νέα εποχή

Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, είναι φανερό πως οι εξελίξεις σε κάθε επίπεδο τρέχουν γρήγορα και, εξίσου γρήγορα, διαμορφώνουν προτιμήσεις και δημιουργούν ανάγκες

Σε αυτό το πλαίσιο, το να μπορεί μια εταιρεία -πόσο μάλλον ένας ολοκληρωμένος πάροχος τηλεπικοινωνιών- να ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών είναι πρωταρχικής σημασίας. Όχι μόνο για τη λειτουργία της, αλλά και για να μπορεί να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η Nova προχώρησε στην ανανέωση της ΕΟΝ On Demand σε πολλαπλά επίπεδα. Αποτέλεσμα; Η αναβάθμιση της εμπειρίας για όσους δεν μπορούν να φανταστούν την καθημερινότητά τους χωρίς ταινίες και σειρές.

Νέες δυνατότητες, νέο design, παντού

Η πιο μεγάλη αλλαγή αφορά στο ότι πλέον κάποιος μπορεί να δει το πλούσιο περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο για προβολή στην ΕΟΝ On Demand όπου και αν βρίσκεται, ακόμα και αν δεν έχει πρόσβαση στο Internet. Αρκεί να έχει κινητό ή κάποια άλλη φορητή συσκευή, να έχει ήδη κάνει λήψη του αγαπημένου του προγράμματος για να μπορεί να το δει ακόμα και αν φύγει μετά για Σαββατοκύριακο σε ένα ορεινό χωριό όπου η online συνδεσιμότητα είναι δύσκολη υπόθεση.

Η ανανέωση της ΕΟΝ On Demand δεν σταματάει εδώ. Το interface της πλατφόρμας είναι πλέον πιο σύγχρονο και έχει καινούρια γραφικά με στόχο την καλύτερη, περισσότερο ομαλή πλοήγηση στην πλατφόρμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτή βρίσκονται χιλιάδες ταινίες και επεισόδια σειρών.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός «ξεκλειδώνει» και άλλες δυνατότητες που σχετίζονται με τον τρόπο εύρεσης και θέασης του περιεχομένου της ΕΟΝ On Demand. Ως προς την εύρεση περιεχομένου, η πλατφόρμα TV της Nova επαναπροσδιορίζει το πώς βλέπει κάποιος ταινίες και σειρές. Για την ακρίβεια, δημιουργεί μία ξεχωριστή, προσωποποιημένη εμπειρία καθώς προτείνει δημοφιλές περιεχόμενο ανά είδος, το οποίο βασίζεται στις επιλογές του χρήστη-θεατή.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η η ανανεωμένη ΕΟΝ On Demand φροντίζει να κάνει και πιο απλή και γρήγορη τη διαδικασία εύρεσης της σειράς ή ταινίας που επιθυμεί κάποιος. Αυτό συμβαίνει γιατί όλο το περιεχόμενο κατανέμεται σε κατάλληλες κατηγορίες και θεματικές ενότητες, με αποτέλεσμα να μην «χάνεται» κάποιος καθώς πλοηγείται στη βιβλιοθήκη της πλατφόρμας.

Όσον αφορά το πώς βλέπει κάποιος το περιεχόμενο της πλατφόρμας, η ΕΟΝ On Demand τού δίνει την ευκαιρία να συνεχίσει την ταινία ή τη σειρά από εκεί που τη σταμάτησε, αλλά και να δει περιεχόμενο που προτιμούν άλλοι συνδρομητές οι οποίοι έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα. Επιπλέον, μπορεί να κάνει skip intro και αναζήτηση με πλάνα, όπως και να προσαρμόσει τη λίστα του καλύτερα από ποτέ.

Μεγαλύτερη βιβλιοθήκη On Demand

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για πραγματική ανανέωση της ΕΟΝ On Demand, όμως, αν η πλατφόρμα της Nova δεν φρόντιζε για το πιο πλούσιο περιεχόμενο της μέχρι τώρα ιστορίας της; Τώρα, κάθε συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 6.000 ταινίες και επεισόδια σειρών τα οποία διατίθενται On Demand ανά πάσα στιγμή, στα οποία περιλαμβάνονται τόσο ειδικά αφιερώματα όσο και παιδικές ταινίες, ενώ μπορεί να ακούσει και audio podcasts μέσα από τα κανάλια Novacinema και Novasports.

Οι ταινίες που μπορεί να δει κάποιος είναι μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες των τελευταίων χρόνων, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ενδεικτικά, ξεχωρίζουν τα: «John Wick: Κεφάλαιο 4», με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves, «TAR», με την Cate Blanchett να είναι μία ταινία μόνη της, «Ο άνθρωπος του Θεού», με τον Άρη Σερβετάλη, «Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες», «Παράλληλες Μητέρες», «Ο αστακός» του διεθνώς καταξιωμένου Γιώργου Λάνθιμου, «Ένας Οργισμένος Άνδρας Εκδικείται», «The Super Mario Bros. Movie», «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και «Εκτός ελέγχου».

Οι σειρές που βρίσκονται στην ΕΟΝ On Demand περιλαμβάνουν εξίσου ενδιαφέροντες τίτλους όπως το «True Detective», του οποίου η 4η σεζόν είναι ιδιαίτερα δυνατή χάρη στην πρωταγωνίστριά του, Jodie Foster. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες σειρές που ξεχωρίζουν –«Twisted Metal», «Gray, Manhunt: Unabomber» και «Chapelwaite» είναι κάποιες από αυτές.

Πολλά πράγματα μπορεί να αλλάζουν, υπάρχουν όμως κάποια που μένουν αναλλοίωτα. Όπως το ότι η Nova παραμένει επικεντρωμένη στην παροχή προστιθέμενης αξίας και εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες της. Υπό αυτό το πρίσμα, η ανανέωση της EON On Demand, με τη Νοva να «αγκαλιάζει» τις νέες εξελίξεις, αντικατοπτρίζει ακριβώς τη δέσμευσή της εταιρείας για στρατηγική ανάπτυξη, καινοτομία, και παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.