ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρωτοποριακή εφαρμογή για την εξαργύρωση κουπονιών προϊόντων μέσω κινητού

Πρωτοποριακή εφαρμογή για την εξαργύρωση κουπονιών προϊόντων μέσω κινητού

Στην επόμενη φάση της δραστηριοποίησής της, εισέρχεται η ελληνική startup επιχείρηση με την ονομασία Pockee, η οποία εδώ και περίπου επτά μήνες έχει λανσάρει στην ελληνική αγορά μια πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, με την οποία ο κάθε καταναλωτής μπορεί να εξαργυρώνει κουπόνια που βρίσκονται επί της συσκευασίας προϊόντων, απευθείας από το κινητό του.

Όπως τόνισε σε σημερινή ενημερωτική συνάντηση, ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ και πωλήσεων Ζήσης Τσαϊρέλης, η εταιρεία προχωρά σε νέες συνεργασίες με αλυσίδες των Super Market και συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η συνεργασία με τα καταστήματα Μασούτης στη Βόρεια Ελλάδα, τα οποία αριθμούν περί τα 250.

Ξεχωριστή σημασία έχει για την εταιρεία και η συνεργασία με την Cosmote, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε. Στόχος της ελληνικής εταιρείας είναι η συνεργασία με 2000 καταστήματα έως τα τέλη του 2015 από τα 1200 σήμερα.
Ζωτικής σημασίας κρίνεται και η συνεισφορά των 400.000 ευρώ από το "openfund" για την ενίσχυση των δράσεων της Pockee. Μάλιστα τα μελλοντικά της σχέδια περιλαμβάνουν και επέκταση στις αγορές του εξωτερικού, ανάφερε ο κ. Τσαϊρέλης.

Μέχρι σήμερα πάνω από 30.000 καταναλωτές έχουν "κατεβάσει" την εφαρμογή στα κινητά τους και ο αριθμός βαίνει αυξητικός. Η καινοτομία της εφαρμογής, όπως τονίστηκε, συνίσταται στο γεγονός ότι η εξαργύρωση του ποσού της έκπτωσης γίνεται μετά την αγορά και στον τραπεζικό λογαριασμό που θα επιλέξει ο καταναλωτής.

Σχετικές ειδήσεις