Χρηματοδότηση 1,2 εκατ. ευρώ για την blueground

Χρηματοδότηση 1,2 εκατ. ευρώ για την blueground

Επένδυση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η blueground από το VentureFriends fund. 

Η blueground ιδρύθηκε το 2013 με αντικείμενο την προώθηση, διαχείριση και διαμόρφωση οικιστικών ακινήτων με την υποστήριξη της τεχνολογίας. Η blueground διαχειρίζεται περισσότερα από 350 ακίνητα στην Ελλάδα και στην Κωνσταντινούπολη.

Με τη βοήθεια της blueground οι ιδιοκτήτες ακινήτων αυξάνουν τα καθαρά τους έσοδα από 30% έως 50% και εξοικονομούν χρόνο, καθώς η blueground αναλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες και την υποστήριξη των ενοικιαστών. Παράλληλα όσοι αναζητούν κατάλυμα μέσω της blueground για κατοικία, αναψυχή ή για διαμονή στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού απολαμβάνουν καταλύματα υψηλών προδιαγραφών και εγγυημένης ποιότητας.

Ο συνιδρυτής της blueground, Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου δηλώνει: «Με την επένδυση από το VentureFriends, η blueground θα ενισχύσει τη παρουσία της σε Ελλάδα και Τουρκία, θα επεκταθεί στο Ντουμπάι και θα αναπτύξει περαιτέρω την τεχνολογία της».

Ο σύμβουλος του VentureFriends Απόστολος Αποστολάκης δηλώνει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην blueground. Παράλληλα πιστεύουμε ακόμη περισσότερο στην προοπτική  της εταιρείας μετά το επιτυχημένο άνοιγμα στην αγορά της Τουρκίας και την αναμενόμενη επέκταση στο Ντουμπάι».

Τέλος, η blueground συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.