ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕydApp: Η εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσεις, αν θες να περάσεις στην digital εποχή!

ΕydApp: Η εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσεις, αν θες να περάσεις στην digital εποχή!

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα περνά με βήματα γοργά αλλά σταθερά στη digital εποχή.

Όλα γύρω μας αλλάζουν και όχι με τρόπο αρνητικό. Αντιθέτως, πολλές από τις αλλαγές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια σε πολλούς τομείς της ζωής μας έχουν διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας, απλοποιώντας ουσιαστικά διαδικασίες που υπό άλλες συνθήκες θα μας κόστιζαν πολλή ενέργεια και φυσικά, χρόνο.

Το ζήτημα είναι πως εν έτει 2018, η πλειονότητα των πολιτών στη χώρα μας αγνοεί την ύπαρξη πολλών υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στον ψηφιακό κόσμο και οι οποίες θα μπορούσαν να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Η αλήθεια είναι πως οι digital επιλογές, όπως οι εφαρμογές που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις απαιτήσεις μας με ένα μόνο «άγγιγμα», μπορούν να αποδειχθούν… σωτήριες για εμάς, που τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν διαθέτουμε τον απαιτούμενο χρόνο!

Για παράδειγμα, εσείς γνωρίζετε ότι μια από τις πλέον λειτουργικές και σύγχρονες εφαρμογές στην Ελλάδα είναι εκείνη της EydApp; Όπως η ίδια η ονομασία της με πολύ έξυπνο τρόπο αποκαλύπτει, πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή την οποία δημιούργησε η ΕΥΔΑΠ προκειμένου να εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες των πολιτών.

Ένα app για τη βλάβη και την πληρωμή λογαριασμού!

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, λοιπόν, προσφέρει μια πληθώρα επιλογών που πολλοί από τους καταναλωτές αγνοούν, κάτι το οποίο εμείς αντιληφθήκαμε πριν από μία περίπου εβδομάδα όταν εξαιτίας ενός ατυχήματος ήρθαμε αντιμέτωποι με μια βλάβη στο σύστημα ύδρευσης της περιοχής. Η ανάγκη για άμεση λύση του προβλήματος ήταν μεγάλη και το γεγονός ότι ενημερωθήκαμε εγκαίρως για την αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής EydApp*, μας βοήθησε περισσότερο από ό,τι πιστεύαμε. Βλέπετε, παρά το γεγονός ότι είχαμε περάσει στην… ψηφιακή εποχή, δεν γνωρίζαμε όλα όσα έπρεπε για τις δυνατότητες που ένα απλό smartphone και μια εύχρηστη εφαρμογή μπορούν να μας προσφέρουν.

Πράγματι, με ένα «κλικ» κάναμε αναφορά της βλάβης, στείλαμε φωτογραφία με το πρόβλημα στην υπηρεσία, ενώ μέσω του GPS, οι αρμόδιοι ενημερώθηκαν για την τοποθεσία στην οποία βρισκόμασταν. Όλα τα υπόλοιπα τα ανέλαβε άμεσα η ΕΥΔΑΠ.

mesa1

Το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν γνωρίζαμε πως είχαμε -κυριολεκτικά- στα χέρια μας μια τέτοια υπηρεσία, μας εξέπληξε πολύ. Στον ίδιο βαθμό εκπλαγήκαμε όταν είδαμε τις υπόλοιπες δυνατότητες της εφαρμογής η οποία, μάλιστα, αναβαθμίστηκε πρόσφατα.Πράγματι, πλέον η EydApp -η οποία είναι συμβατή με iOS και Android- διατηρεί ιστορικό από αναφορές προβλημάτων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να βλέπουν και να υποβάλλουν εκ νέου τις αναφορές τους!

Παράλληλα, όμως, το συγκεκριμένο app έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τους πολίτες και για ζητήματα τα οποία πριν από λίγα χρόνια, μπορούσαν να εξελιχθούν σε μεγάλη ταλαιπωρία, όπως η πληρωμή ενός λογαριασμού! Σήμερα, λοιπόν, η πληρωμή του λογαριασμού της ΕΥΔΑΠ μπορεί να γίνει ψηφιακά αφού μέσω της EydApp, οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλήσουν άμεσα και γρήγορα τις εκκρεμότητές τους και φυσικά, να ενημερωθούν πλήρως για ό,τι τους απασχολεί, όπως για τις αναλυτικές τους χρεώσεις, τις έκτακτες διακοπές υδροδότησης, τα πλησιέστερα εξουσιοδοτημένα σημεία πληρωμής καθώς και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ.

Το σίγουρο είναι, λοιπόν, πως πλέον έχουμε στη διάθεσή μας τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνουμε την καθημερινότητά μας λιγότερο πολύπλοκη. Η ψηφιακή εποχή είναι εδώ και όχι μόνο αξίζει, αλλά πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Όλα γύρω μας εξελίσσονται και το ίδιο κάνουν και οι εταιρείες που είναι δίπλα μας παραδοσιακά εδώ και πολλά χρόνια, όπως η ΕΥΔΑΠ.

mesa 2

*Μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα και γρήγορα την εφαρμογή από το Αpp store και το Google Play, εντελώς δωρεάν.