ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα προνόμια του να ανήκεις σε ένα club

Τα προνόμια του να ανήκεις σε ένα club

Έχεις κουραστεί να ακούς για προσφορές και να «συλλέγεις» κάρτες πόντων.

Και ενώ στο πορτοφόλι σου μπαίνει ακόμα μία κάρτα, πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται αν κερδίζεις όλα τα μοναδικά οφέλη που υπόσχεται. Υπάρχει τελικά ένας πραγματικός κόσμος προνομίων και πόσο κοστίζει να γίνεις μέλος του;

Όλοι υπόσχονται αποκλειστικές προσφορές, μοναδικές υπηρεσίες και πολλά δώρα. Τι χρειάζεσαι όμως πραγματικά; Όλοι θέτουμε προτεραιότητες στη ζωή μας. Αναμφισβήτητα, η ασφάλεια της οικογένειάς μας είναι σίγουρα μέσα σε αυτές. Θέλουμε να αισθανόμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά μας θα έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουμε πως όσοι αγαπάμε παραμένουν υγιείς.

Για αυτό προσπαθούμε να φροντίζουμε την οικογένειά μας με τον καλύτερο τρόπο, και αφού καλύψουμε τις βασικές ανάγκες, φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες που κάνουν τους αγαπημένους μας να χαμογελούν και δίνουν ιδιαίτερο νόημα στη ζωή τους.

Επειδή όμως οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της οικογένειάς μας δεν σταματούν, ενώ τα οικονομικά μας δεν είναι στην καλύτερή τους φάση, πρέπει να σκεφτούμε «έξυπνα», προκειμένου να παραμείνουμε όλοι ευχαριστημένοι.

Αναντίρρητα, τα club μπορούν να αποτελούν μία καλή λύση, αρκεί να επιλέξουμε το κατάλληλο. Εμείς ξεχωρίζουμε το ανανεωμένο Anytime Club που είναι μία πρόταση που μπορεί να λύσει πολλά προβλήματά μας και να μας εξυπηρετήσει σε όλα τα επίπεδα. Τι ακριβώς θα πει αυτό;

Μία μοναδική υπηρεσία επιβράβευσης και ανταμοιβής

Τώρα, η Αnytime δεν εξασφαλίζει μόνο την υγεία, το σπίτι και το αυτοκίνητό σου, αλλά προχωράει ένα βήμα παρακάτω, λανσάροντας μία μοναδική υπηρεσία επιβράβευσης και ανταμοιβής για τους υφιστάμενους πελάτες. Έτσι, καλύπτει ακόμα περισσότερες ανάγκες σου με μοναδικές προσφορές και προνομιακές εκπτώσεις αποκλειστικά για εσένα που την επιλέγεις και την εμπιστεύεσαι. Έτσι, μπορείς να εξασφαλίσεις πολύ χαμηλότερες τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα, χωρίς να γεμίζεις το πορτοφόλι σου κάρτες που δεν χρησιμοποιείς ποτέ…

Και όλα αυτά απλά και εύκολα μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς στο λογαριασμό σου για να αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο και να πάρεις ιδέες για τις βόλτες, τις εξόδους και τα ψώνια σου! Περιηγήσου στη σελίδα για να αντλήσεις έμπνευση!

dsfs

Γιατί λοιπόν να μην κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου;

Γιατί να μην πεις «ευχαριστώ» στη σύζυγό σου που σε φροντίζει, οργανώνοντας το τέλειο δείπνο; Γιατί να μην διασκεδάσεις με τα παιδιά σου στο λούνα παρκ; Τα χρήματα πλέον δεν αποτελούν εμπόδιο! Τώρα μπορείς να ζήσεις νέες εμπειρίες πιο οικονομικά από ποτέ, χωρίς να σκέφτεσαι το λογαριασμό.

Βρες αφορμές για να χαρίσεις δώρα στα πιο κοντινά σου πρόσωπα χάρη στη μοναδική υπηρεσία επιβράβευσης και ανταμοιβής της Anytime. Επωφελήσου από εκπτώσεις έως και 50% σε ρούχα, είδη για το σπίτι, προτάσεις διασκέδασης και πολλά άλλα! Κάνε τη ζωή σου λίγο πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική και ξέχνα τα περιττά έξοδα.

esa 2



Και αν δεν έχεις ασφαλιστεί στην Anytime;

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να το κάνεις! Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα ασφαλιστείς, οποιοδήποτε πρόγραμμα και αν επιλέξεις για το αυτοκίνητο, την υγεία ή την κατοικία, αποκτάς αυτόματα πρόσβαση στο Anytime Club!

Σκέψου «έξυπνα» και φρόντισε για τις μικρές και τις μεγαλύτερες ανάγκες σου. Τώρα, μπορείς να κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο ασφαλή και άνετη, απλώς μπαίνοντας σε ένα club με πραγματικά προνόμια…